Speciale aanbieding nieuwe deelnemers

De vernieuwde site van WerkenindeHoreca.nl werpt meer en meer zijn vruchten af. Het is nog gebruiksvriendelijker geworden en nog beter vindbaar in de zoekmachines en sociale media. Hierdoor wordt de site inmiddels door ruim 175.000 bezoekers per maand gevonden! En dat willen wij vieren met een speciale aanbieding voor nieuwe leden.

 

Aanbieding doorlopend abonnement

Indien u vóór 31 december 2017 een doorlopende overeenkomst afsluit, dan bieden wij u graag twee weken lang een gratis advertentie aan op de home pagina van WerkenindeHoreca.nl

De gratis advertentie wordt geplaatst op basis van volgorde van aanmelding, Tarieven abonnementen Werken in de Horeca.nl  

Wilt u gebruik maken van de aanbieding, meldt u dan nu aan

 

Abonnement voor één maand

Wilt u eerst het platform een maand onbeperkt uitproberen? Ook dat is mogelijk, onderstaand treft u de tarieven aan per vestiging afhankelijk van het aantal medewerkers in dienst van uw vestiging (aantal 'koppen' parttime, fulltime en 0-uren bij elkaar opgeteld)

Aantal medewerkers

  • 0 - 25
  • 25 - 50
  • 50 en meer

Tarieven

  • 199 per maand
  • 250 per maand
  • Wij maken graag een offerte op maat voor u
 

 

Werkwijze

WerkenindeHoreca.nl is er voor alle Horeca Bedrijven en biedt de aangesloten bedrijven een wervingskanaal waarmee zij effectief en voordelig online Horeca personeel kunnen werven. WerkenindeHoreca.nl is niet bedoeld voor uitzendbanen, de aangesloten bedrijven plaatsen hun vacatures voor vaste banen, bijbanen, stages en leerplaatsen. De vacatures zijn altijd actueel en maximaal 2 maanden oud.

Horeca bedrijven worden lid van het banen platform en kunnen daarmee het hele jaar door onbeperkt horeca vacatures plaatsen tegen een vast aantrekkelijk tarief. Door het specifieke karakter van de site kan het platform zeer gericht in de (horeca) arbeidsmarkt worden gezet. Door het onbeperkte gebruik komen er ook interessante vacatures online voor jonge, startende talenten.

Voor deelnemende horeca bedrijven betekent dit lage kosten voor lidmaatschap, geen onverwachte kosten en gemotiveerde sollicitanten die goed bij de functie eisen aansluiten. De tarieven zijn afhankelijk gemaakt van de grootte van een bedrijf zodat deelname zowel voor grote als kleinere horeca bedrijven zeer interessant is.

Wij vinden het belangrijk dat de kandidaten die graag willen werken in de horeca behouden blijven voor de branche, ook als u de sollicitant niet zelf kunt of wilt aannemen. Wij vragen daarom de aangesloten leden mee te werken aan het doorverwijzen van kandidaten.

De aangesloten horeca bedrijven worden verzocht om van alle wervingskanalen alle kandidaten die zij niet aannemen door te verwijzen naar de site Werken in de Horeca.nl.  U ontvangt gratis posters en flyers om naar eigen inzicht de site onder de aandacht te brengen van potentieel horeca personeel. Voor zover mogelijk hebben de aangesloten bedrijven op de eigen website een link naar hun pagina op WerkenindeHoreca.nl.

Tarieven pagina Werken in de Horeca.nl  

 

Meer informatie

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze webiste, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media