Blogberichten
Employee Value Proposition in de Horeca
Door Pim van Dijk - 16 februari 2024Een Employee Value Proposition (EVP) is een belangrijk concept in de horeca-industrie. Het geeft de voordelen en waarde aan die een Horeca...
Op weg naar Duurzaamheid: Horecabedrijven gaan Groen
Door Pim van Dijk - 15 december 2023In een tijdperk waarin duurzaamheid een sleutelrol speelt, zetten steeds meer horecabedrijven zich in om milieuvriendelijker te worden. Van...
In 10 stappen een wervende vacaturetekst met de vacaturewizard van WerkenindeHoreca.nl
Door Eva Bates - 17 oktober 2022De krapte op de arbeidsmarkt en dan met name in de horeca is enorm. De meeste goede mensen hebben een baan en goede koks hebben hun plek al...
Betere resultaten met je online Horeca vacatures
Door Pim van Dijk - 15 september 2022Veel teksten voor online Horeca vacatures lijken te zijn geschreven om zoveel mogelijk mensen af te schrikken. Wellicht om niet teveel reacties te...
Succesvol horecapersoneel werven met beeld en geluid!
Door Eva Bates - 05 september 2022Wij vertellen waarschijnlijk niets nieuws, horecapersoneel werven vraagt veel inspanning. Goede werknemers hebben op dit moment een baan en...
Een wervende vacaturetekst schrijven doe je zo!
Door Eva Bates - 01 juli 2022De meeste vacatures starten met een intro over het bedrijf, daarna komen de functie-eisen aan bod en vervolgens wordt er onderaan de...