Vacatures: Aan de Linde


Jan Deckerstraat 1b
6301 GX VALKENBURG LB, Limburg
+31616604952
20 werknemers totaal

Foto en video

Omschrijving

Overdag brasserie, 's avonds restaurant...door onze dubbele functie van brasserie en restaurant, mogen onze koks enerzijds vooral 's avonds nog echt en eerlijk koken en genieten ze anderzijds geregeld van een avondje of weekend vrij... De tijd dat werken in de horeca iedere avond en ieder weekend opslokt is allang voorbij...!

Restaurant Aan de Linde is gelegen in een markant, monumentaal pand net aan de rand van het toeristisch centrum met, volgens velen, het mooiste terras van Valkenburg met uitzicht op kasteel Den Halder, de hoogteruïnes en de kerk. 

’s Avonds wordt er fijn gekookt, met enkel verse ingredienten en een dinerkaart die 5 keer per jaar wisselt. Maandag en dinsdag zijn drukke avonden doordat we dan een wisselend vijfgangen-surprisediner voor een speciale prijs aanbieden. Onze dinerkaart is actueel, verrassend en van deze tijd. We serveren kreeft en oesters uit eigen homarium.

Overdag is het heel anders en fungeert Aan de Linde als brasserie met veel vaste gasten. We voeren een uitgebreide lunch- en borrelkaart en hoewel deze gerechten niet het spannendst zijn om te bereiden, worden ook deze met alleen de beste kwaliteit ingredienten bereid. Met name onze drukbezochte lunch biedt ons de mogelijkheid om koks die graag (gedeeltelijk) overdag werken tegemoet te komen.

Door onze ligging met een uitzicht dat vakantiegevoel oproept, enthousiasme van het hele team en ons hoge kwaliteitsniveau in de keuken krijgen we uitzonderlijk goede recensies op reviewsites als Iens.nl en tripadvisor.

De keuken is 7 dagen per week geopend van 11 tot 21.30 uur, de laatste medewerkers zijn niet later klaar dan 23 uur.

We hebben de afgelopen jaren een hecht en stabiel team met vaste medewerkers kunnen vormen en daar zijn we best trots op! Naast de chef-kok werken we momenteel met 4 chefs de partie, ieder op zijn eigen niveau en met eigen specialiteit, Aan de Linde doen we samen en ieder op zijn eigen manier!
 

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze webiste, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media