Vacatures: Babylon Hotel Den Haag


Bezuidenhoutseweg 53
2594 AC Den Haag, Zuid-Holland
070 381 49 01
135 werknemers totaal
Onderdeel van Eden Hotels , Hampshire Hospitality

Foto en video

Omschrijving

Babylon Hotel Den Haag ligt midden in het bruisende hart van Den Haag, direct naast het Centraal Station. Dit viersterren hotel is modern ingericht met frisse, ruime kamers. Restaurant 'The Livingroom' heeft een warme sfeer en is de perfecte plek voor onze gasten om van onze gastronomie te genieten.

Dankzij de centrale ligging van het Babylon Hotel kunt u heel gemakkelijk de belangrijkste bezienswaardigheden van Den Haag bezoeken. Vanaf het Centraal Station heeft u een directe verbinding met Schiphol en het strand is binnen 10 minuten te bereiken.

Kamers
De 143 luxe kamers van het Babylon Hotel Den Haag zijn ruim en warm ingericht. Daarnaast zijn alle kamers voorzien van badkamer met luxe badproducten, flatscreen tv's, kluisje en airconditioning. Wilt u iets meer luxe? Verblijf dan in één van de 20 junior suites.

Restaurant
Restaurant The Livingroom, op de eerste verdieping van het hotel, biedt u een schitterend uitzicht op het Haagse Bos. The LivingRoom is dé plek voor een zakelijk gesprek, lunch of diner! Mede dankzij de ideale ligging van The LivingRoom, maar zeker ook vanwege het gratis WIFI internet, het goede eten, de lekkere wijnen en de uitstekende service, maakt dat elke gast ons met een tevreden gevoel verlaat.
 

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze webiste, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media