Vacatures: Brasserie Bâton


Herengracht 82
1015BS Amsterdam, Noord-Holland
020-624 81 95
13 werknemers totaal
Onderdeel van Vlaamsch Broodhuys

Foto en video

Omschrijving

Brasserie Bâton staat voor de beste koffie en klasse service in een prachtige ambiance.
Eenmaal binnen ervaar je een ongedwongen warme huiskamer sfeer. Of je nou buiten op het terras in de zon wilt lunchen of binnen rustig een krant wilt lezen, bij Bâton zit je goed.
 
Brasserie Bâton wil alleen het beste serveren. De koffie en de broodjes worden met veel liefde gemaakt. Het vakkundige en uitermate vriendelijke personeel verstaat het vak en biedt alleen het beste aan. De brasserie gaat al om 08:00 in de morgen open zodat je voor je werk nog een lekker ontbijtje kan nemen. Ook tijdens de lunch zie je volop zakenmensen een hapje eten bij Bâton.Maar als je weinig tijd hebt en toch een broodje wilt eten heeft Bâton ook een afhaalwinkel . Je hoeft alleen even te bellen en je kunt je bestelling komen ophalen. 

De brasserie is gevestigd in een prachtig grachtenpand aan de Herengracht. Het ligt aan de mooie, bekende Herengracht midden in de binnenstad, en het terras ligt aan het water. Wil jij ook weten wat Bâton zo’n aangename plek maakt? Bâton is elke dag geopend, dus loop vooral even binnen. 
 

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze webiste, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media