Vacatures: Catering Oud London Universiteitsmuseum

Lange Nieuwstraat 105
3512 PN Utrecht, Utrecht
T 030-2538717
W www.cateringoudlondon.nl


Catering Oud London maakt deel uit van de Oud London Horeca Groep (o.a. het bekende Hotel Restaurant Oud London in Zeist, Grand café/restaurant Hermitage in Zeist, Brasserie Nero in Bergen en Golfbaan Sluispolder in Alkmaar).

Een snel groeiende organisatie met diverse schitterende locaties in portefeuille. Naast catering in onze eigen locaties, zijn wij ook actief als partycateraar in de regio voor zowel particulieren als zakelijke klanten.Catering Oud London is een full service partycateraar en is actief in het hogere marktsegment, waarbij maatwerk en klantgerichtheid in combinatie met unieke locaties, vanzelfsprekendheden zijn.

Voor de Universiteit Utrecht verzorgt Catering Oud London de horeca in het Universiteitsmuseum aan de Lange Nieuwstraat. Jaarlijks ontvangt dit museum ruim 70.000 bezoekers in het hoofdgebouw en de Oude Hortus in het historische hart van Utrecht.
Binnen het Universiteitsmuseum verzorgen wij in diverse ruimten zakelijke bijeenkomsten en, met name in de zomer, feestelijke bijeenkomsten zoals huwelijken, promotierecepties en diners, daarnaast zijn we met Museumcafé Ginkgo dagelijks geopend voor elke bezoeker van het museum.


Catering Oud London Universiteitsmuseum Catering Oud London Universiteitsmuseum Catering Oud London Universiteitsmuseum