Vacatures: Conferentiehotel Ernst Sillem Hoeve


Soestdijkerweg 10b
3734 MH Den Dolder, Utrecht
035-666 85 41
60 werknemers totaal

Foto en video

Omschrijving

De Ernst Sillem Hoeve is gelegen in de bossen van de Lage Vuursche, 15 kilometer van Utrecht. Een unieke locatie waar persoonlijke ontmoeting tussen mensen centraal staat. Een vergaderlocatie met een rijke historie, authentiek, gastvrij en van alle gemakken voorzien.
Wij hebben maandag t/m vrijdag de exclusieve focus op onze conferentie- en zakelijke hotelgasten. Particuliere feesten, evenementen, huwelijken en weekendarrangementen organiseren wij in het weekend. Naast 20 stijlvolle vergaderzalen beschikken wij over 85 moderne hotelkamers, twee bars, een restaurant, een binnenzwembad en 7 hectare park.
Wij geloven in de meerwaarde van persoonlijke ontmoeting tussen mensen. Deze ontmoeting maakt het mogelijk dat mensen zich ontwikkelen en het gevoel van beleving ervaren. Wij doen dit vanuit onze visie: ‘mensen die mensen ontmoeten’. Hotel Ernst Sillem Hoeve biedt een ontmoetingsplek met een rijke geschiedenis; authentiek, gastvrij en van alle gemakken voorzien.

WIJ CREËREN MEERWAARDE
Onze medewerkers stemmen alles zo optimaal mogelijk af op uw doel en zijn zeer flexibel. Of u nu op particulier of zakelijk niveau een feest of evenement wilt houden. Een inspirerende vergadering wilt organiseren of een nachtje wilt blijven slapen. Wat uw wensen ook zijn; onze dienstverlening en service is op maat. We hanteren daarbij een persoonlijke benadering, gaan voor een positieve gastbeleving en blijven continue ontwikkelen en vernieuwen. Bij Hotel Ernst Sillem Hoeve creëren we meerwaarde en doen we er alles aan om u te verrassen.

PERSOONLIJK EN BETROKKEN
Door onze betrokkenheid en persoonlijke benadering onderscheiden wij ons. We geven onze gasten en medewerkers het gevoel thuis te zijn in onze kleinschalige en stijlvolle accommodatie. Wij hebben maandag t/m vrijdag de exclusieve focus op onze conferentie- en zakelijke hotelgasten. Particuliere feesten, evenementen, huwelijken en weekendarrangementen organiseren wij in het weekend en tijdens schoolvakanties. U als trainer, deelnemer of hotelgast staat centraal. Wij zorgen samen met u dat uw verblijf een succes wordt.

MAATSCHAPPELIJKE ACTIVITEITEN
Het hotel wordt geëxploiteerd door Ernst Sillem Hoeve bv, waarvan de YMCA enige aandeelhouder is. De vereniging YMCA is in 1853 opgericht en is een algemeen nut beogende instelling (ANBI). De YMCA houdt zich tot op de dag van vandaag bezig met het uitvoeren van maatschappelijke activiteiten op het gebied van jeugd- en jongerenwerk en vakantiekampen voor kinderen met een hulpvraag. Maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid zit in ons DNA. Door uw bijeenkomst op de Ernst Sillem Hoeve te organiseren ondersteunt u dit belangrijke werk, want een groot deel van het rendement van de Ernst Sillem Hoeve wordt gebruikt om deze activiteiten te financieren.

WERKEN BIJ DE ESH
Werken bij de ESH is werken in één van de leukste conferentiehotels van Nederland!
Wij bieden je een prettige, dynamische werkomgeving met gemotiveerde collega’s.
Teamwork is bij ons vanzelfsprekend; we halen het beste uit elkaar.
We zijn een groeiende organisatie, met mogelijkheden voor ontwikkeling en bieden passende arbeidsvoorwaarden.

ERKEND LEERBEDRIJF
De SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) heeft onze erkenning onlangs weer voor 4 jaren verlengd. Daar zijn wij trots op! Door studenten te helpen opleiden, leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.

Wij ondersteunen de twee leerwegen, die het beroepsonderwijs kent:
1. De beroepsbegeleidende leerweg waarbij leerlingen via het werkend leren een opleiding in een leerbedrijf krijgen met een leer-arbeidsovereenkomst.
2. De beroepsopleidende leerweg waarbij leerlingen stage lopen in een leerbedrijf met een stageovereenkomst.

 

{* do not remove dummy content *}

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze webiste, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op onze social media