Vacatures: Element Amsterdam Hotel


A.J. Ernststraat 577
1082 LD Amsterdam, Noord-Holland
+31 20 517 5300
45 werknemers totaal
Onderdeel van Starwood , Marriott Hotels

Foto en video

Omschrijving

Element Amsterdam Hotel is op zoek naar multi-getalenteerde en enthousiaste gastvrijheidsexperts om het team te versterken!

Het Element Amsterdam Hotel is een milieuvriendelijk “long stay” hotel, waar alles draait om ruimte, het vinden van balans en een gezonde lifestyle.

Element hotels, een merk van Marriott, maakt gebruik van moderne design elementen en uitbundig licht om gasten een oase van comfort en rust te bieden. Element hotels zijn welbekend in de Verenigde Staten en Canada. Na een succesvolle eerste opening in Frankfurt in 2014, is Element Amsterdam het tweede hotel dat gerund wordt door Bari Amsterdam B.V. in Europa.
 
Het hotel is gesitueerd op het vernieuwde Gelderlandplein, in de nabije omgeving van treinstation Amsterdam Zuid, de Zuidas en de RAI.

Behalve Heavenly® Beds, hebben alle 160 studios en suites ruime en prettige werkruimten (WIFI inclusief), spa-geinspireerde badkamers and volledig uitgeruste keukens. 2 vergaderzalen, een business center, een Grab-and-Go pantry, wasachines, een overdekte garage en 2 restaurants maken het aanbod van Element Amsterdam Hotel compleet.

Ben jij iemand die graag een conversatie aangaat, met een “can-do” mentaliteit en haal je je energie uit het zich echt thuis laten voelen van mensen? En heb je passie voor het creeeren van iets volledig nieuws, samen met een multi-getalenteerd en energiek team van gastvrijheids enthousiastelingen? Reageer dan nu op jouw ideale positie en wordt onderdeel van ons team!

Met gastvrije groet,

Element Amsterdam Hotel Team 

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze webiste, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media