Vacatures: Hilversumsche Golf Club

Soestdijkerstraatweg 172
1213 XJ Hilversum, Noord-Holland
T 035-6858688
W www.hilversumschegolfclub.nl


De Hilversumsche Golf Club is gelegen aan de Soestdijkerstraatweg 172 te Hilversum, waar een mooie beukenlaan je verwelkomt naar de prachtige, ruim 100 jaar oude bosbaan.

Afgelopen jaren is de baan in het Kievitsdal onder handen genomen door baanarchitect Kyle Philips, die daarbij het oorspronkelijke landschap en de aspecten van voormalig architect Harry S. Colt zoveel mogelijk  heeft behouden.

In 2010 waren alle aanpassingen voltooid en kon  voor de 25e keer het KLM Open op de gerenoveerde Hilversumsche Golf Club worden gehouden. Een groots spektakel, waar met hulp van vele vrijwilligers van binnen en buiten de club, weer vier dagen topgolf mogelijk werd gemaakt.

De Hilversumsche Golf Club heeft ongeveer 950 leden; een hechte en actieve groep leden neemt deel aan verschillende, goed bezochte clubwedstrijden.

Uw golfspel wordt op de proef gesteld bij het spelen van een ronde op de Hilversumsche Golf Club, waar geonduleerde smalle fairways, prachtige heidegebieden en snelle greens  het uiterste van iedere golfer vergen.

Na het verlaten van de uitdagende 18e green, kunt u terecht in ons gastvrije clubhuis, waar verhalen worden uitgewisseld en goed verzorgde gerechten, snacks en dranken worden genuttigd. Kortom een gezellig thuiskomen op de 19e hole van de Hilversumsche Golf Club.