Vacatures: ichi-E


Johan Cruijff Boulevard 175
1101 EJ Amsterdam, Noord-Holland
020-6910231
45 werknemers totaal

Foto en video

Omschrijving

Ichi-E, wat letterlijk 'één ontmoeting' betekent, is een 3 verdiepingen tellend Japans eet- en drinkvenue in de stijl van een moderne Izakaya; traditioneel Japans drank- en eethuis, waar mensen elkaar ontmoeten. Het is gevestigd tussen de Mediamarkt en de Esprit Outlet op de bruisende Arena Boulevard; het 2e uitgaansgebied van Amsterdam.
Met een prominente, bijna geheel uit glas opgetrokken voorgevel, met ruim 400 zitplaatsen verdeeld over de 3 lagen, is Ichi-E een voor Nederland uniek Japans sushi- en grillconcept, die gebaseerd is op de ingenieuze en onovertroffen Robatagrill,welke een algemeen begrip is in Japan.

Ichi-E is een welkome aanvulling op het aanbod aan horeca op de Arena Boulevard en zorgt ervoor, dat de Boulevardbezoekers nog meer keuze hebben aan kwaliteitshoreca.
Ichi-E biedt op de begane grond een sushi & grillconcept met ronddraaiende sushitrein. Er is ook de mogelijkheid om sushi's mee te nemen.
Op de 1e verdieping kan men zich heerlijk te goed doen aan een shared dining Robatagrill concept met open grillkeuken. Entertainment en beleving ten top.
Heel speciaal is de Densha Lounge op de 2e verdieping met groot terras, uitkijkend op het spoor en de Boulevard.
De gasten van Ichi-E zijn heel divers en bestaan uit omwonenden, kantoorwerkers tijdens de lunch en borrel, winkelend publiek en bezoekers aan een film, concertvoorstelling en/of voetbalwedstrijd.

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze webiste, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media