Vacatures: Juuls


Albert Cuypstraat 19
1072 CK Amsterdam , Noord-Holland
020-4710711
5 werknemers totaal
Onderdeel van Hitman Holding

Foto en video

Omschrijving

Sinds november 2009 hebben wij onze deuren geopend op de Albert Cuypstraat. Op deze bruisende plek in Amsterdam vindt u een warm en sfeervol restaurant waar u uitgebreid kunt dineren met een wisselend verrassingsmenu en eventueel ook een bijbehorend wijnarrangement. 

Wij bieden u hier een warme sfeer en persoonlijke aandacht en wij geven u graag het gevoel dat u bij ons te gast bent in onze eigen huiskamer. Onze keuken is Frans-Internationaal georiënteerd met een moderne twist. Wij vinden het belangrijk dat alles vers wordt bereid van mooie, liefst lokale, seizoensproducten. 

 De wijnkaart biedt voor ieder wat wils met wijnen uit verschillende gebieden. Naast klassieke toppers zijn er ook verrassend mooie wijnen uit nieuwe wijnlanden in huis. Daarnaast bieden wij een kleine selectie digestieven.

Ons restaurant biedt plaats aan 40 personen, daarnaast hebben wij een zonnig terrasje tijdens de warmere maanden. Wij nodigen u uit om langs te komen zodat wij u kunnen laten proeven én beleven waar Juuls voor staat.

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze webiste, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media