Vacatures: Loods 5 B.V.

Pieter Ghijsenlaan 14B
1506 PV Zaandam, Noord-Holland
T 06-51257894
W www.loods5.nl


Over de functie

Voor Loods 5 Zaandam zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega met een flinke dosis motivatie en passie voor het horeca vak! Als horecamedewerker ben jij verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden op de werkvloer en in de keuken. Samen met het team zorg jij ervoor dat onze klanten kunnen genieten van heerlijke gerechten in ons sfeervolle en uiterst verzorgde restaurant.

De werktijden zijn van 09.15 – 17.45. Aangezien Loods 5 Zaandam 7 dagen per week, op alle tweede feestdagen en in de schoolvakanties geopend is, is beschikbaarheid en flexibiliteit een vereiste.

Over het werk

Kassa werkzaamheden;Uitgeven van diverse dranken en gerechten;Bereiden van diverse broodjes en gerechten;Algemene werkzaamheden in de keuken;100% klant,- en servicegerichtheid;Aanvullende (schoonmaak)werkzaamheden in het restaurant

Over jou

Representatieve uitstraling;Ervaring in een soortgelijke functie;Kennis van HACCP-regelgeving;Communicatieve vaardigheid;Flexibiliteit en welwillendheid;Zowel doordeweeks, als in weekenden, vakanties en op feestdagen beschikbaar;Oog voor detail, kwaliteit en hygiëne;Affiniteit met de horeca;Krachtige en positieve houding.

Aan de slag

Herken jij jezelf in deze functie omschrijving? Ben je daarnaast enthousiast, flexibel en is jouw streven Loods 5 lekkers naar een hoger niveau te brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Beschikbare Horeca vacatures