Vacatures: McDonald's Amersfoort centrum


Utrechtsestraat 40
3811 LC AMERSFOORT, Utrecht
0334619980
50 werknemers totaal

Foto en video

Omschrijving

SOLLICITEER NU DIRECT DOOR EEN WHATSAPP BERICHT TE STUREN NAAR 06-10073040!

Ben jij onze nieuwe gezellige collega?  Bij McDonald’s Amersfoort Centrum bieden wij een je (bij)baan met een enthousiast/ gezellig team en flexibele werktijden. Perfect te combineren met bijvoorbeeld school of een gezin.


Amersfoort Centrum
In het mooie stadcentrum van Amersfoort ligt Mcdonalds Amersfoort Centrum, deze vestiging heeft geen Mcdrive maar is altijd gezellig druk door winkelend publiek en jongeren die tussen de lessen door, of na school iets komen nuttigen.  De vestiging heeft twee verdiepingen.

Openingstijden zijn van 09.00 – 00.00 uur en op vrij,- en  zaterdag  zelfs tot 02.00 uur, op zondag gaat de deuren een uurtje later open dan op de andere dagen. Er is dus genoeg flexibiliteit mogelijk qua werktijden!

McSomel
Naast dit restaurant zijn er nog vier restaurants van dezelfde franchisenemer: Amersfoort Noord, Bussum , Hilversum Centrum en Hilversum West. Ook hier kunnen we jouw hulp goed gebruiken, je hebt dus keuze genoeg voor een leuke baan!

Nog geen 16?
Geen probleem om bij ons te werken. Maar de wetgeving schrijft ons voor dat je dan alleen maar in het restaurant mag helpen om het daar schoon en netjes te houden. Dit betekent dat we niet veel 15-jarigen in dienst hebben, maar dat hoeft voor jou geen belemmering te zijn om te solliciteren.

 

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze webiste, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media