Vacatures: McDonalds Amersfoort Noord


Maanlander 30
3824 MP AMERSFOORT, Utrecht
0334619980
120 werknemers totaal

Foto en video

Omschrijving

Langs de A1 ligt Mcdonalds Amersfoort Noord, dit grote restaurant is met een dubbele Mcdrive en een McCafé is altijd druk! Het restaurant behoord dan ook tot de top-5 drukste McDrives van Nederland. Doe uw bestelling via de Easy order Kiosk en uw bestelling wordt door onze vriendelijke Table Service medewerkers  aan tafel gebracht.  

In dit restaurant werken maar liefst 130 medewerkers, ondanks de grote van het team is het een hecht team dat het leuk vindt om naast het werk ook privé gezellige dingen met elkaar te doen.

Op vrijdag en zaterdag is onze McDrive 24 uur per dag open, de rest van de dagen gaan we om 06.00 uur open en sluiten we om 02.00. Er is dus genoeg flexibiliteit mogelijk qua werktijden!
 
Wij zijn op zoek naar enthousiaste horeca medewerkers die fulltime of parttime beschikbaar zijn. Stage is ook een mogelijkheid!

Hard work, big fun!
Werken als Crewlid verveelt geen moment. Het ene moment help je gasten aan de counter, daarna bak je hamburgers of franse frietjes in de keuken of geef je bestellingen mee bij de McDrive. Soms is het hard werken, bijvoorbeeld tijdens lunchtijd of rond 18.00 uur. Juist dan zorg je met je team ervoor dat alles goed verloopt en elke gast snel geholpen wordt.

Maar bij McDonald’s vinden we dat het niet alleen om werken draait!
We organiseren regelmatig leuke activiteiten voor onze crewleden, zoals crewmeetings en crewfeesten. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om door te groeien in bijvoorbeeld een management functie.
 
Sinds september 2009 is de McDonald’s Academy van start gegaan: een uniek opleidingstraject specifiek voor McDonald’s medewerkers. Terwijl je werkt als Crewlid krijg je een opleiding waarmee je een landelijk erkend mbo-diploma kunt behalen. Een gouden investering in je toekomst.

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze webiste, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media