Vacatures: Meininger Amsterdam Amstel by Gom Hospitality


Julianaplein 6
1097 DN Amsterdam, Noord-Holland
0203552500
50 werknemers totaal
Onderdeel van Gom hospitality

Omschrijving

In het nieuwe Meininger Hotel Amsterdam Amstel wordt de schoonmaak verzorgd door Gom Hospitality. Onze medewerkers werken aan een optimale gastbeleving.

Een van de belangrijkste voorwaarden voor tevreden hotelgasten zijn schone kamers, zo weet iedere hotellier. Maar een hotel schoonmaken, dat kan elk gerenommeerd schoonmaakbedrijf. Bij Gom Hospitality bieden we u meer dan blinkende hotelkamers. Onze medewerkers leveren ook een bijdrage aan een optimale hotelbeleving van uw gasten. Ze zijn behulpzaam, vriendelijk, gastvrij en hebben oog voor detail en voor de wensen van uw gasten. Daar worden ze speciaal op getraind. De trainingen vormen een onderdeel van onze vijfsterren hotel cleaning. Een nieuwe werkwijze waarmee onze medewerkers de beste service verlenen aan uw hotelgasten. Verschillende hotels maken inmiddels gebruik van onze vijfsterren hotel cleaning. Hieronder meer over de uitgangspunten van onze aanpak.

Hostmanship: onze medewerkers halen het beste uit zichzelf

Om de beste service te verlenen, stellen we niet alleen uw hotelgasten centraal, maar ook onze eigen medewerkers. Hoe dat werkt? Simpel. Wij zijn goed voor onze medewerkers en begeleiden hen intensief. Zo kunnen zij het beste uit zichzelf halen. Dus trainen wij onze geselecteerde medewerkers in hostmanship, geven we ze veel verantwoordelijkheid en garanderen we eerlijke arbeidsomstandigheden. We betalen onze medewerkers per uur en niet per kamer. Op deze manier kunnen onze mensen hun vak op professionele wijze én met trots en plezier uitoefenen. En zo kunnen zij op hun beurt uw hotelgasten het beste van dienst zijn.
 

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze webiste, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media