Vacatures: NBC Congrescentrum


Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein, Utrecht
030-6026900
19 werknemers totaal

Foto en video

Omschrijving

Het NBC Congrescentrum is een familiebedrijf. Dat merk je aan de enorme betrokkenheid van onze medewerkers. Iedereen zet zich elke dag volledig in om alle klanten een topdag te bezorgen.

Vertrouwde gezichten

De kans is groot dat onze medewerkers u bij naam kennen. De meesten werken namelijk al vele jaren bij het NBC Congrescentrum. Bovendien weten al onze medewerkers altijd precies welke gasten er in huis zijn en voor welke evenementen ze komen. Wij kunnen u dus allemaal de weg wijzen.

Veel kennis en ervaring

Sinds 1992 huisvestte het NBC Congrescentrum talloze beurzen, congressen en andere evenementen. Hierdoor hebben we inmiddels een schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Kennis en ervaring die we graag voor u inzetten. U kunt er dus gerust op zijn dat alles uitstekend voor u geregeld wordt. Dat is wel zo ontspannen.

Flexibel

Doordat iedereen zo betrokken is, zijn we enorm flexibel en lukt het ons om grootse prestaties neer te zetten. Zo organiseerden we ooit in ??n week een evenement met 10.000 bezoekers. We werkten met man en macht samen met een fantastisch resultaat. En daar zijn we nog steeds trots op!

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze webiste, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media