Vacatures: Novotel Eindhoven


Anthony Fokkerweg 101
5657 EJ Eindhoven, Noord-Brabant
040-2526575
50 werknemers totaal
Onderdeel van Accor Hotels

Foto en video

Omschrijving

Met 170.000 medewerkers in bijna 100 landen is Accor Europees markleider en ??n van s'werelds grootste ondernemingen op het gebied van zakelijk dienstverlening. Accor biedt zowel de toeristische als de zakelijke reiziger bijna 40 jaar kennis en ervaring in de volgende segmenten:

hotels: meer dan 4000 hotels met 500.000 kamers in 90 landen (sofitel, pullman, novotel, mercure, suitehotel, ibis, all season, etap hotel, formule 1 en motel 6)

In Nederland is Accor vertegenwoordigd met 3 Sofitels, 9 Novotels, 18 Mercure hotels, 11 Ibis hotels en 1 Etap hotelen 2 Formule 1 hotels. Meer informatie: www.accorhotels.com

Novotel Eindhoven valt onder de Hotel Event groep en als Franchisee?een gerenoveerd 4-sterren hotel. Het hotel?ligt dichtbij Eindhoven Airport en op slechts 10 auto-minuten van het centrum van Eindhoven en beschikt over 94 hotelkamers. Een hapje, drankje, uitgebreid dineren, het kan allemaal binnen het?'URBN' concept in de sfeervolle bar en/of het ? la carte restaurant. Met mooi weer kan de gast buiten genieten van het ruime terras met zwembad. Ook biedt het hotel multifunctionele zalen met een maximale capaciteit van 160 personen. De medewerkers binnen het hotel onderscheiden zich door hun enthousiasme, uitstraling, gastvrijheid en vakkundigheid.

.

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze webiste, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media