Vacatures: Novotel Rotterdam-Schiedam


Hargalaan 2
3118 JA Schiedam, Zuid-Holland
010-4713322
30 werknemers totaal
Onderdeel van Accor Hotels

Foto en video

Omschrijving

Novotel Rotterdam Schiedam ligt op een historische plek onder de rook van Rotterdam. Samen met ruim 30 collega’s werken wij met veel plezier in dit hotel dat als eerste Novotel in Nederland is geopend. Novotel Schiedam is een modern viersterren hotel aan de rand van Schiedam. Het hotel beschikt over 138 kamers, 4 vergaderzalen, bar, restaurant, fitness en een prachtige tuin met buitenzwembad. De gasten van het hotel zijn voornamelijk zakelijke gasten. In de zomermaanden aangevuld met diverse toeristische groepen.

De organisatie
Event Hotels is een Franchise organisatie aangesloten bij de Accor hotels groep en is een snel groeiende organisatie en heeft meer dan 50 hotels met diverse merken binnen de internationaal gerenommeerde hotelketens. In Nederland vallen er 11 onder de Event hotel group. De hotels, letterlijk gelegen van Groningen tot aan Maastricht, exploiteren gezamenlijk bijna 1200 hotelkamers, vergaderzalen en diverse restaurant outlets.
 
Randstad en Noord Nederland: Mercure Amsterdam Airport, Mercure Zwolle, Mercure Groningen, Ibis Scheveningen, Ibis Rotterdam Vlaardingen, Novotel Rotterdam Schiedam.

Zuid Nederland: Mercure Nijmegen, Ibis Utrecht, Novotel Breda, Novotel Maastricht, Novotel Eindhoven
 

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze webiste, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media