Vacatures: Palazzo Diner Show


ArenA Boulevard 61-75
1101 DL Amsterdam, Noord-Holland
0622145949
45 werknemers totaal

Foto en video

Omschrijving

_PALAZZO is de succesvolste dinnershow in Europa en heeft op dit moment zeven theaters in Duitsland, Oostenrijk en Nederland. PALAZZO brengt fantastisch eten, variété, muziek en comedy samen en maakt er een adembenemende show van. In de exclusieve ambiance van de stijlvolle spiegeltent kunt u genieten van het theater van de zintuigen.
In de afgelopen veertien jaar hebben al ruim twee miljoen mensen zich laten betoveren door deze unieke mix van voortreffelijke kookkunst en het beste entertainment.
Voor de heropening van het Joris Bijdendijk PALAZZO Amsterdam zoeken we gemotiveerde medewerkers die graag aan de slag gaan in een spannende en unieke werkomgeving. De atmosfeer in een historisch spiegeltent zorgt voor een wel heel bijzondere werkervaring voor onze medewerkers.
 
Ons concept leeft van de mensen die dat ook werkelijk weten om te zetten, en dan hebben we het niet alleen over het idee. Maak deel uit van de PALAZZO-familie. U werkt graag in een team, bent stressbestendig, flexibel en verliest niet snel het overzicht als het er hectisch aan toe gaat? U geniet van kunst en culinair, weet wat bedoeld wordt met ‘premiumproduct’ en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging?
 
Wij zoeken gemotiveerde vakmensen met een groot hart voor de gastronomie.
 

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze webiste, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media