Vacatures: Ramada Amsterdam Airport Schiphol


Sloterweg 299
1171 VB Badhoevedorp, Noord-Holland
+31 20 658 8111
63 werknemers totaal
Onderdeel van Wyndham Hotel Group

Omschrijving

Het Ramada Amsterdam Airport Schiphol is deel van Wyndham Hotel Group, dé snelst groeiende hotelketen van de wereld met maar liefst 9000 hotels wereldwijd! Wyndham Hotel Group met in totaal 19 verschillende hotelketens en het grootste loyaliteitsprogramma ter wereld, biedt verschillenden mogelijkheden voor ontwikkelingen en groei door middel van online-trainingen.
 
Het Ramada Amsterdam Airport Schiphol is een eigentijds mid-scale hotel dichtbij de internationale luchthaven Schiphol. Het recent gerenoveerde hotel heeft 222 kamers en suites voorzien van alle eigentijdse comfort waaronder: 'Handy', een smartphone. Het hotel heeft verschillende zalen en board rooms voor meetings en trainingen.
 
Het Ramada Amsterdam Airport Schiphol is een ‘home away from home’ voor een stop over en zaken- of city trips  naar Amsterdam en omgeving. In de lobby bar en het restaurant kunnen onze gasten van half zeven s’ochtends tot midden nacht genieten van ontbijt, lunch en diner waar gerechten met een lokale twist centraal staan. 
 

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze webiste, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media