Vacatures: Restaurant Huis de Wiers


Wiersedreef 3
3433ZX Nieuwegein, Utrecht
0306061322
12 werknemers totaal

Foto en video

Omschrijving

Restaurant Huis de Wiers is een begrip waar klassiek en modern samensmelten in volledige harmonie.
Aan de rand van het plaatsje Vreeswijk, naast de jachthaven, is het voormalig Landhuis Huys Wiers uit de zeventiende eeuw opnieuw opgetrokken in een moderne eigentijdse stijl.
Onder de schitterende authentieke kruisgewelven in het gerestaureerde souterrain is een restaurant gecreëerd waarin verschillende gasten zich kunnen vinden in het beste van een klassieke omgeving en een moderne stijl.

Chefkok: Arco Prijn
Na jaren inspiratie en kennis op topniveau opgedaan te hebben kwam Huis de Wiers in 2012 op mijn pad. Ik heb als chefkok, en inmiddels gedeeld eigenaar, een kookstijl weten te creëren die past bij onze gasten en onze bijzondere locatie. Hierbij ben ik uiteraard dicht bij mijzelf gebleven en heb mijn eigen stijl weten te behouden: klassiek in combinatie met gewaagde, smaakvolle creaties. Dit en mijn enthousiaste keukenteam, maakt wat de keuken van Huis de Wiers nu is!

Onze lunch en dinerkaart veranderen wij elke twee maanden. Dit om op die manier de diversiteit en creativiteit van onze keuken te benadrukken. Tevens hebben wij hierdoor de mogelijkheid om gebruik te maken van de produkten die het seizoen op dat moment biedt.

Creativiteit, diversiteit, seizoensgebonden produkten en gewaagd koken vinden wij belangrijk.

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze webiste, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media