Vacatures: Restaurant Johannes


Herengracht 413
1017 BP amsterdam, Noord-Holland
020-6269503
45 werknemers totaal
Onderdeel van Hitman Holding

Foto en video

Omschrijving

Bij restaurant Johannes aan de statige Heerengracht in Amsterdam staan productbeleving en gastvrijheid centraal. Kwaliteit en service van een mooi en hoog niveau is waar wij voor gaan. Binding met de gast, productkennis bij het personeel en het technisch goed bereiden van zo veel mogelijk streek- en biologische producten zijn de steekwoorden voor ons onderscheidende vermogen.

De gerechten zijn innovatief en worden op een delicate en spannende wijze aan de gast aangeboden. Onze gasten worden meegenomen op een mooi gepresenteerde reis langs verschillende smaakcombinaties van spannende wijnen en gerechten. Er worden ingrediënten van hoge kwaliteit gebruikt en goede wijnen geschonken. De bediening handelt vanuit het oogpunt van de gast en op een correcte manier maar absoluut niet stijf. Er wordt vlot bediend en een gezellige sfeer gecreëerd waar ruimte is voor grapjes en leuke verhalen aan tafel. Met ongeveer 50 zitplaatsen is het goed mogelijk om een persoonlijke band met gasten op te bouwen.

Het restaurant is jong en het team zit vol ambities. We zitten bijnan iedere avond vol. Daarbij is het belangrijk om een goede werksfeer te creëren waarbij er hard en efficient gewerkt wordt. Ook is het belangrijk om vakkennis over te dragen aan de volgende generatie zodat opgeleide mensen vanuit Johannes naar andere zaken binnen het concern kunnen doorstromen. Werken met verantwoorde producten vinden wij belangrijk.

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze webiste, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media