Vacatures: Senses restaurant


Vijzelstraat 49
1017HE Amsterdam, Noord-Holland
0205306200
14 werknemers totaal

Foto en video

Omschrijving

Senses staat vermeld in de Lekker500 en heeft een top ranking op TripAdvisor. Op de lijst Best Fine dining restaurants in Nederland 2017 van Tripadvisor staan wij op plek 9. Senses restaurant is onderdeel van The Albus Hotel. Een 4-sterren superior design hotel in het hart van Amsterdam, vlakbij het Rembrandtplein en Munt. The Albus heeft 75 onlangs gerenoveerde kamers. Senses restaurant serveert ontbijt (door een apart ontbijt team), lunch en diner en biedt de hele dag roomservice.

Het management van Senses restaurant en the Albus Hotel biedt de beste service, niet alleen aan onze gasten maar vooral ook aan al onze medewerkers. Wij trainen, ondersteunen en coachen onze medewerkers op elk niveau om een ​​winnend team te creëren en successen te vieren. Wij streven ernaar dat iedere gast een overload aan aandacht krijgt en met een fantastische ervaring de deur uitgaat. Dit noemen wij het creëren van “a sense of bliss”.

Het team van Senses restaurant en the Albus Hotel is jong, internationaal en vooral zeer gemotiveerd om onze gasten te voorzien van deze unieke en onvergetelijke ervaring. Wij bieden vele mogelijkheden om jouw talent te ontwikkelen. Ontbijt, Lunch en Diner specialisten in de bediening en de keuken maar ook leerplaatsen (BOL en BBL), de keuze is aan jou.


 

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze webiste, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media