Vacatures: The Harbour Club Kitchen


Apollolaan 2
1077 BA Amsterdam, Noord-Holland
0207670421
30 werknemers totaal

Omschrijving

In het hart van Amsterdam Oud-Zuid, daar waar de vijf Amsterdamse grachten samenkomen, vindt u The Harbour Club Kitchen. Een uniek restaurantconcept gelegen in een
historisch stukje Amsterdam aan het water en gevestigd in het vier sterren Wyndham Apollo Hotel.

The Harbour Club Kitchen opent eind mei haar deuren en is d? nieuwe parel van Amsterdam Oud-Zuid. Het hele jaar door en onder alle weersomstandigheden kan er aan het water worden?genoten
van het mooiste plekje van de stad. Een lazy Sunday lunch, een zakelijk diner op dinsdagavond of natuurlijk een sprankelende donderdagavond met vrienden. Maar behalve dat is The Harbour Club Kitchen ook een event venue met allure. Vanwege de ruime opzet is het restaurant ideaal om grotere groepen te ontvangen en daarom de perfecte locatie voor een borrel, receptie of diner.

Een bezoek aan The Harbour Club Kitchen staat garant voor puur en intens genieten. Hoogstaande kookkunsten gemixt met een tikkeltje eigenwijsheid, maar wel met oog voor detail.
De signature dishes van The Harbour Club vormen de basis van de menukaart. Nieuw is de Franse r?tissoire. Alleen het beste vlees, de meest verse vis, de mooiste groenten en kruiden worden gebruikt. De bereidingen zijn eenvoudig en puur: vlees van de Montague Broiler, kip van de r?tissoire, de in roomboter gebakken zeetong en gegrilde kreeft. Voor sushi en sashimi wordt de beste gekweekte Blue-Fin tonijn uit Malta ingekocht. Echte vleesliefhebbers kunnen genieten van het exclusieve Wagyu vlees van het Japanse Black ras.

Kom langs en laat u verrassen door deze nieuwe parel aan de Amsterdamse grachten. Wining & dining in een eigentijdse en

{* do not remove dummy content *}

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze pagina, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl

Volg ons

Op onze social media