Vacatures: The Penthouse (Tower Leisure BV)


Rijswijkseplein 786
2516 LX Den Haag, Zuid-Holland
070-3051000
55 werknemers totaal
Onderdeel van Geen onderdeel van een groep

Foto en video

Omschrijving

THE PENTHOUSE IN DE HAAGSE TOREN:  TOP OF THE CITY.
 

The Penthouse op de topverdiepingen van de Haagse Toren: écht een fantastische evenementenlocatie. Geïnspireerd op het beroemde Flat Iron Building uit New York. Hoger gelegen dan het restaurant van de Eiffeltoren.

Een internationale wereldplek op 135 meter hoogte, met een adembenemend uitzicht, tot 45 kilometer ver. Niet alleen een uitstekend restaurant, maar -verdeeld over 11 verdiepingen- ook business suites, meeting- en breakoutrooms, een sky bar, appartementen, studio’s en werkplekken.

Slim combineren

De verschillende locaties van The Penthouse binnen de Haagse Toren laten zich slim combineren: een vergaderdag kan starten met een ontbijt in het restaurant. Nieuwe ideeën worden gepresenteerd tijdens een private dining sessie in de business suites. Creatieve breakout sessies worden georganiseerd in combinatie met een borrel in de sky bar. Producten worden op op adembenemende wijze gelanceerd via de raamprojecties in het restaurant en onze gasten overnachten graag in een appartement op een topverdieping.

Van creatief of ingetogen tot uitgebreid en luxueus, samen op één plek.

Uitstekend verzorgd

Al onze gasten worden steeds uitstekend verzorgd.
The Penthouse combineert haar unieke locatie met internationale, persoonlijke service en culinaire verrassingen van hoog niveau. De keuken onder leiding van Chef Brian Whyte wordt alom geroemd in recensies.

Het onovertroffen uitzicht, in combinatie met de warme sfeer en gastvrijheid, maken dit tot een van de meest bijzondere plekken van Nederland.

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze webiste, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media