Vacatures: Topsport Amsterdam


Olympisch Stadion 14
1076 DE Amsterdam, Noord-Holland
020-4708708
22 werknemers totaal

Omschrijving

#WIJZIJNTA. Wij zijn Topsport Amsterdam. Sinds onze oprichting op 5 maart 1998 staat bij ons ‘trots’ centraal. Wij creëren trots en wij zijn trots. Wij creëren de trots van de sporter, wij creëren de trots van de stad, wij creëren de trots die van de één op de ander - met trots - wordt doorgegeven.

En wij zijn trots. Trots op de topsport en zijn beoefenaars. Trots op onze topsportverenigingen. Trots op onze evenementen. Trots op onze commerciële partners. En wij zijn zeker ook trots op ons prachtige podium: onze geweldige stad.

Wij leven voor de topsport in Amsterdam. Wij scheppen voorwaarden waardoor topsport en topsporters in Amsterdam kunnen excelleren. Wij ondersteunen talenten en toppers in het Centrum voor Topsport en Onderwijs. Wij ondersteunen regionale talenten en toppers in onze Regionale Topsport Organisatie. Wij ondersteunen topsportverenigingen met ons programma ‘Amsterdams Talent’. Wij acquireren, adviseren en faciliteren topsportevenementen in de metropoolregio Amsterdam. Wij verbinden de zakelijke wereld met de Amsterdamse topsport. En wij zorgen dat al die activiteiten in en om Amsterdam zichtbaar zijn, zodat iedereen er op alle mogelijke manieren kennis van kan nemen en er inspiratie uit kan putten.

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze webiste, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media