Vacatures: Van der Valk Voorschoten - Hotel de Gouden Leeuw


Veurseweg 180
2252 AG Voorschoten, Zuid-Holland
0715602830
127 werknemers totaal
Onderdeel van van der Valk

Foto en video

Omschrijving

 

Landelijk gelegen aan de rand van “koninklijk” landgoed de Horsten, centraal tussen de sleutelstad  eiden, met zijn mooie hofjes en het statige Den Haag met het binnenhof en paleizen.

 In tegenstelling tot de vele andere hotels ligt Hotel de Gouden leeuw niet aan een snelweg maar bijna verscholen in het kleine dorpje Voorschoten. Makkelijk bereikbaar vanaf de A4 en A44.

Groen, tussen de bossen en de weilanden; Groen, vanwege het Green Key predicaat voor verantwoord en milieu bewust ondernemen. Deze groene ambiance creëert een inspirerende omgeving voor zakelijke activiteiten en een prachtig decor voor feestelijkheden.

Pronkstuk van het hotel is restaurant Upstairs. Een diner in dit restaurant staat garant voor een avond gastronomisch tafelen op hoog niveau.

Live Cooking; elke vrijdag, zaterdag en zondag presenteren wij een groots opgezet buffet. De koks bereiden á la minute de lekkerste gerechten voor u. Ideaal voor families en grote gezelschappen. Daarnaast presenteren wij u elke zondag de zondagsbrunch, en niet te vergeten het dagelijkse lunchbuffet.

Begin vorige eeuw begon Martinus van der Valk hier een klein restaurant in Voorschoten en legde hiermee de basis van alle Valk hotels. Inmiddels is Hotel de Gouden leeuw uitgegroeid tot een parel in de randstad met alle faciliteiten voor uw congres, vergadering, diner, feest of huwelijk.
 

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze webiste, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media