Horeca Deeltijd Opleidingen

Door het gehele land zijn er veel aanbieders van deeltijd opleidingen voor de Horeca. Een kleine greep uit het aanbod van deeltijd opleidingen:

 

Werken en studeren? Kies voor duaal!

Perspectief op een leukere baan, een stapje hoger op de carrièreladder, een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan of het roer volledig om.

De redenen om opnieuw een studie op te pakken zijn talrijk:

 • Tijdelijk stoppen met werken is voor jou geen optie.
 • Je wilt geen hoge studieschuld opbouwen of vindt je werk gewoon veel te leuk om te stoppen.
 • Je werkt al in de branche waar je hart ligt, namelijk de gastvrijheidsector. Maar je wilt groeien, hogerop komen in je bedrijf of zelfs de (familie)zaak over nemen.

Met de duale opleiding aan Stenden Hotel Management School komen deze ambities dichtbij. Je combineert je werk met je studie. En het studieprogramma is hierop afgestemd!
Studeren aan Stenden Hotel Management School is een doorgewinterde en hooggewaardeerde aanbieder van opleidingen in de hotelbranche en de grootste in Europa.

Al 25 jaar verzorgt zij fulltime en deeltijdopleidingen voor potentiele managers in de hotel-, catering en congress & eventbranches    


Kijk op www.stenden.com of bel ons op 058 244 15 79

 

ROC Midden Nederland

      
 Een loopbaan in de horeca is een slimme keuze. Er is voldoende werkgelegenheid en het betaalt goed. Naar goed personeel is in horecagelegenheden altijd vraag! 


ROC Midden Nederland is een goede plek om kennis te maken met dit bruisende beroep of om je horecavaardigheden verder uit te breiden. Je kunt bij ons een opleiding doen naast je werk of een dagopleiding volgen waarbij je regelmatig op stage gaat. De aansluiting op vervolgopleidingen is goed geregeld.

De diversiteit van de horecawereld zie je terug in ons opleidingenaanbod:

 • Horeca ondernemer- manager
 • Bedrijfsleider fastfood
 • Medewerker fastfood
 • Food Service Medewerker
 • Kok (niveau 2 en 3)
 • Gastvrouw/ Gastheer (niveau 2 en 3)
 • Horeca assistent

Naast deze reguliere opleidingen verzorgen wij ook onderwijs op maat. 
Meer informatie? www.rocmn.nl - 0900 400 30 02 (lokaal tarief)
 

   
 

HOGESCHOOL TIO

Hotel- en Eventmanagement (hbo) en Hotelmanagement (mbo-4) 

Hotel- en Eventmanagement (hbo) 
Gastvrijheid is ‘big business’. Een voorbeeld? Denk aan tophotels, haute cuisine en mooie wijnen. Aan festivals, concerten en sportevenementen. Hospitality is hot, er gaat veel geld in om. Word jij manager van een groot hotel in het buitenland? Of organisator van evenementen en congressen? De opleiding Hotel- en Eventmanagement biedt je het beste van twee werelden: de klassieke hogere hotelschool in combinatie met eventmanagement.

Hotelmanagement (mbo-4)
Jouw baan? Hotelmanager natuurlijk! Jouw werkterrein? Alle bedrijven waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat, zoals hotels, restaurants en evenementenbureaus. Of misschien wel een eigen bedrijf. Want de opleiding Hotelmanagement biedt je alle facetten van allround management, zodat jij elke onderneming tot een succes kunt maken. De opleiding Hotelmanagement bereid je voor op een carrière in hospitality.

Hogeschool Tio (toeristische informatie opleiding) is een particuliere organisatie, door het bedrijfsleven opgericht in de jaren ’60. Tio verzorgt erkende dagopleidingen op hbo- (en mbo-) niveau op gebied van toerisme, hotellerie en eventmanagement.

Zeven redenen om voor Tio te kiezen:

 • Hbo-bachelor (Bachelor of Business Administration) in drie jaar na havo of vwo en mbo-4 in twee jaar na mavo of vmbo
 • Particulier onderwijs
 • Kleinschalig en persoonlijk
 • Praktijkgericht
 • Internationaal georiënteerd
 • Uitstekende werkgelegenheid
 • Breed inzetbaar: na een Tio-opleiding kun je ook in andere branches aan de slag.

Voor meer informatie over onze opleidingen, onze open dagen of het bestellen van de studiegids kun je terecht op onze website: http://www.tio.nl/ of bellen met: 074-255 0610      .
  
             
 

 

Hotelschool Maastricht, Bachelor Hotel Management

 • 4 year Bachelor program in English or Dutch
 • 2 traineeships organized by the school
 • Interdisciplinary education based on case studies
 • Working in teams, social and business skills
 • Exchange with European hotel & tourism schools
 • International career perspectives


 •  
www.hotelschoolmaastricht.nl
      
 

 

Horeca Deeltijd Opleidingen

ROC Midden Nederland

Hotel-, Congres-, Evenementenmanagement

Bij deze opleiding kies je voor de combinatie tussen een baan bij de mooiste hotels, restaurants en conferentie-oorden van Midden-Nederland én een niveau 4 kwaliteitsopleiding.

Je volgt de 'beroepsbegeleidende leerweg' (bbl): je werkt en leert tegelijk. Vier dagen in de week wordt je opgeleid bij een gerenommeerde Horeca-ondernemingen in Nederland waar je een leer/arbeidsovereenkomst hebt. Deze bedrijven bieden jou een baangarantie!

Eén dag in de week volg je onderwijs bij de afdeling Horeca van ROC Midden Nederland. Je wordt opgeleid tot operationeel leidinggevende waarbij de serviceverlening aan (internationale) gasten jouw taak is. Wij jij in het topsegment van de horeca carrière maken door werken met leren te combineren? Wil je leren van de besten? Dan is deze opleiding ‘van niveau’ binnen de hotel- en congressector iets voor jou!

Meer weten?
Voor meer informatie over deze opleiding of andere horeca opleidingen van ROC Midden Nederland kun je contact opnemen met Erik van Straaten e.vanstraaten@rocmn.nl Of bezoek onze website: www.rocmn.nl

 

 

ROC van Amsterdam, Gooi en Vechtstreek

   

De HORECA afdeling in Hilversum bij het ROC van Amsterdam Gooi en Vechtstreek biedt opleidingen op maat! Naast reguliere opleidingen als kok, gastheerschap m/v en horeca assistent kunt u denken aan wijncursussen, ondernemersvaardigheden, sociale hygiëne of een bedrijfsspecifieke behoefte. Wetenswaardig is dat u voor reguliere opleiding van medewerkers gebruik kunt maken van de W.V.A. subsidie. Uw voordeel bedraagt dan maximaal  € 2485 per medewerker per jaar.

Kijk voor meer informatie opwww.rocva.nl/gooienvechtstreek of mail met dhr M. Sligter op M.Sligter@rocva.nl .

   
 

 

ROC van Amsterdam, afdeling Hotelschool

Al ruim veertig jaar verzorgt het ROCvA, afdeling hotelschool horecaonderwijs op niveau 1, 2, 3 en 4. Opleidingen tot kok, gastheer, horecamanager of horecaondernemer behoren tot de diverse mogelijk-heden.
 De jarenlange ervaring en expertise van docenten en medewerkers zorgen ervoor dat de leerlingen een gedegen vakopleiding krijgen, waarmee ze goed voorbereid hun start op de arbeids¬markt kunnen maken. Al tijdens de opleiding doen de deelnemers praktijkervaring op, waardoor de overgang naar de beroepspraktijk vloeiend verloopt.

Het ROCvA vindt het niet alleen belangrijk om haar leerlingen de benodigde beroepscompetenties bij te brengen, maar hem/haar ook te ondersteunen in het ontwikkelen van maatschap¬pelijke en burger-schapscompetenties en de stap naar de arbeidsmarkt zo soepel mogelijk te maken.

Bij het ROCvA kun je zowel een voltijd- als een deeltijdopleiding volgen (BOL of BBL).

Kijk voor meer informatie op www.rocva.nl/hotelschool of bel met 0900-9599.

   
 

 

Hotelschool Maastricht, MBA Hotel & Tourism Management

 
Hotelschool Maastricht

12 month MBA program in English

 A thorough business education with focus on Hotel & Tourism Management. Designed for experienced professionals who prepare for a position in senior management. Concluded with a consultancy research for international companies as ACCOR, HILTON, MARRIOTT, RADISSON SAS, DISNEY 

www.hotelschoolmaastricht.nl

http://www.mbahoteltourism.com 

 

 

Stichting Permanente Educatie in de horeca

   SPEH 

Horeca onderwijs- deeltijd

De Stichting Permanente Educatie in de Horeca (SPEH) is een samenwerkingsverband van tien opleidingsinstituten voor horecaberoepsonderwijs. Zij verzorgen een breed scala aan beroepsopleidingen, die u voorbereiden op of verder op weg helpen in uw carrière in de horeca. In de opleidingsinstituten staan teams van professionals klaar, die over de vereiste vaardigheden beschikken om de opleiding of training van uw keuze te verzorgen. De docenten komen uit het bedrijfsleven en zijn aan de hand van een cursusprofiel geselecteerd voor deze taak. Een kwaliteit die zich laat meten!

Kijk op www.SPEH.nl voor meer informatie
 

 

Hotelschool Maastricht, Master Innovative Hospitality Management

    Hotelschool Maastricht 

12 month Master program in English

Lectures from September until December in Barcelona, Spain ( ESTADE-ST. Ignasi) and from January until March Maastricht, the Netherlands. Concluded with a research work placement From April until September. Designed for hotel or tourism school graduates or students with a related academic background

Focus on innovation, Cross-culture management & personal development

www.hotelschoolmaastricht.nl

 

 

Eurocollege Hogeschool

Event Management / Hotelschool / Business School 

Versneld & Begeleid MBO, HBO & Master. Intensieve begeleiding en echte pratijk! 


NIEUWE vestiging: EuroCollege Amsterdam! 

Evenementen & Hotelmanagement® Mbo/ niveau 4+. (2 jaar) 
Met de mbo-opleiding Evenementen & Hotelmanagement® bieden we je een mooie opstap in deze dynamische wereld van events en hotels. 

International Business & Sales, IBS mbo-niveau 4+ (2 jaar) 
Eindelijk een stevige mbo+ opleiding waar je verschillende kanten mee op kunt. Voor meer informatie over de International Business & Sales opleiding klik hier. 

International Hotel & Hospitality Management® Hbo/Bachelor (2,5 jaar) 
Deze bachelor volg je aan de oudste hogere hotelschool van Rotterdam. Wij leren je ver buiten je eigen grenzen kijken. Je zult "all over the world" werkzaam zijn in hotels, resorts of restaurants. Van India, Brazilië, China tot Europa. 

Hospitality & Evenementen Management® Hbo/Bachelor (2,5 jaar) 
Deze unieke opleiding Hospitality & Evenementen Management® is een door ons ontwikkelde en geregistreerde bacheloropleiding. De enige opleiding van Nederland die volledig gericht is op het leren organiseren van evenementen. Van beurzen tot congressen, van bedrijfsfeesten tot concerten en van gala’s tot sport-events. 

Bachelor International Business & Entrepreneurship® Hbo/Bachelor (2,5 jaar) 
Op onze business school leer je hoe een goed idee ontwikkelt en effectief in de markt zet, alsmede hoe je investeerders ervan overtuigt te investeren in jouw onderneming.Tevens leer je hoe je een onderneming opzet en runt tijdens je senior project. Een stevige hbo-bachelor waarin je als student leert wat succesvol ondernemen en leidinggeven is. De International Business & Entrepreneurship® opleiding is in het Nederlands.

Event Management & Marketing® Master (13 maanden)
De nadruk in de Master Event Management & Marketing® ligt met name op de samenhang van eventmarketing als onderdeel van de ondernemingsstrategie en bedrijfsdoelstellingen. De Master is interdisciplinair.EuroCollege Hogeschool 
Versneld & begeleid MBO, HBO en Master 
Westblaak 139 
3012 KJ Rotterdam 
tel.: 010-4780129 br /> web: www.eurocollege.nl 
@: info@eurocollege.nl 
brochure: www.eurocollege.nl/brochure

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze webiste, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media