Uw privacy veilig bij WerkenindeHoreca.nl

Deze maand is WerkenindeHoreca.nl  beveiligd met SSL certificaten van marktleider Thawte.com. We zijn daarmee één van de eerste vacature sites in Nederland waar hiermee de privacy van de gebruikers wordt beveiligd.

Dit kunt u zien in de adresbalk van uw browser die nu begint met het “slotje”en https:// in plaats van gewoon http://

Alle interactie van sollicitanten en werkgevers op de sites, zoals het invullen van formulieren, versturen van sollicitaties, cv’s, bijlagen en inloggen worden nu versleuteld en kunnen niet door derden worden onderschept en/of misbruikt. Ook worden door de leverancier van de SSL Certificaten de credentials gecontroleerd van ons bedrijf Xs2Jobs BV, de beheerder van de websites.

Het is een belangrijke stap in de richting van het beveiligen van persoons- en andere gevoelige gegevens die juist op vacature sites bijzonder op zijn plaats is en toch zijn wij één van de eerste vacature sites die deze stap heeft gemaakt.

Xs2Jobs vindt beveiliging van het internetverkeer belangrijk en wil daarmee een veilig platform bieden aan sollicitanten en werkgevers. We onderscheiden ons daarmee eens te meer en blijven innoveren om onze leidende positie te verstevigen.

Terug naar nieuws overzicht