Sandton Hotels kiest voor WerkenineenHotel.nl als landelijke wervingspartner.

Aleid van Dijk, HR Manager:”Wij zochten een effectief en flexibel wervingskanaal dat voldoende landelijke dekking heeft en op de juiste wijze gebruik weet te maken van de verschillende social media, de plek waar onze doelgroep zoekt naar een nieuwe uitdaging. WerkenineenHotel.nl heeft door de jaren bewezen succesvol te zijn hetgeen ook blijkt uit de imposante lijst van bedrijven die via deze site werft. De mogelijkheden voor ons als keten met de software zijn ideaal. We kunnen centraal de bedrijfsinformatie en vacatures beheren en sollicitaties eerst screenen of meteen laten doorsturen naar een manager of vestiging. We kunnen zien of er voldoende respons komt op een vacature en indien nodig biedt de website interessante mogelijkheden om een specifieke vacature extra te promoten.”

Dick Krans, WerkenineenHotel.nl: „We zijn blij dat Sandton net als andere groepen zoals bijvoorbeeld Hilton Nederland, Inntel Hotels, Hampshire Hotels, van der Valk Hotels, Vondel Hotels en Stayokay ons als wervingspartner heeft gekozen. We zien dat werven via een niche-website beter werkt en meer aanspreekt dan generieke vacature sites. Ook steeds meer kleinere ondernemers weten ons te vinden; door onze tarieven te baseren op de bedrijfsgrootte, is werven via onze site al van 40 Euro per maand mogelijk.

De Sandton Hotel Collection kenmerkt zich door diversiteit. Authentieke hotels onder de bezielende leiding van mensen met passie voor het hotelvak. Ambachtelijk vakmanschap, daar kunt u op rekenen. Verder is geen enkel hotel uit de collectie hetzelfde. Elk hotel kent een eigen sfeer en identiteit passend bij de omgeving en de daar heersende dynamiek. U vindt onze hotels op de Veluwe, middenin grote steden in Nederland en België, op de Wadden en in Zuid-Frankrijk. Daarom vindt u altijd een Sandton Hotel passend bij uw smaak, afgestemd op uw wensen en behoeften.

WerkenineenHotel.nl en WerkenindeHoreca.nl zijn op internet al sinds 2006 de toonaangevende sites voor een baan in de Horeca. Met ruim 175.000 bezoekers en ruim 9000 sollicitaties per maand is het de plek waar bedrijven en werkzoekenden elkaar vinden.

 

Terug naar nieuws overzicht