Blogberichten
Tips voor starters in de horeca
Door Pim van Dijk - 18 maart 2024Als je nieuw bent in de horeca en op zoek bent naar je eerste baan, zijn er een paar tips die je kunnen helpen om een goede start te maken in deze...
Op weg naar Duurzaamheid: Horecabedrijven gaan Groen
Door Pim van Dijk - 15 december 2023In een tijdperk waarin duurzaamheid een sleutelrol speelt, zetten steeds meer horecabedrijven zich in om milieuvriendelijker te worden. Van...
5 vaardigheden die je ontwikkelt door horecawerk te doen
Door Eva Bates - 15 juni 2023Horecawerk is super leuk en je leert er ook nog eens heel veel van. Het is een fantastische baan voor vast werk maar ook de ideale bijbaan voor...
Zo overtuig jij je potentiële werkgever met je zwakke punten!
Door Nienke Leep - 26 april 2023Solliciteren is jezelf verkopen! Elke werknemer weet onderhand wel dat je jezelf bij het sollicitatiegesprek zo goed mogelijk presenteert....
Zoek jij een creatieve en veelzijdige baan volop carrièrekansen? Word kok!
Door Eva Bates - 30 maart 2023Op dit moment is er een groot tekort aan koks in de Horeca en dat terwijl het beroep van een kok heel creatief en veelzijdig is. Hoog tijd om eens...
Studentenwerk en Horeca, een ideale combi
Door Pim van Dijk - 19 maart 2023Studenten willen geld verdienen en combineren dat graag met gezelligheid en op tijden die passen bij de studie, de sport en het sociale leven. In...
Solliciteren in de Horeca? Met deze sollicitatietips val je op!
Door Eva Bates - 23 februari 2023Er zijn veel vacatures in de Horeca, maar bij de bedrijven die echt goed bij je passen is het dan vaak wel weer moelijk om uitgenodigd te worden...
Op zoek naar een leuke bijbaan? Kies voor de Horeca!
Door Pim van Dijk - 26 januari 2023Werken in de Horeca Waarom zou jij gaan werken in de Horeca? Allereerst zijn de meeste Horecabedrijven zo’n zes of zelfs zeven dagen...
Een open sollicitatie in de horeca? Loop spontaan eens binnen!
Door Eva Bates - 04 januari 2023Droom jij van een baan in je favoriete restaurant of café? Maar staat er bij dit bedrijf momenteel geen vacature open? Doe eens gek en ga...
5 redenen om niet als ZZP’er in de Horeca te werken
Door Eva Bates - 05 december 2022Het aantal werknemers die als ZZP’er in de horeca aan de slag gaan neemt steeds verder toe. Door het hoge personeelstekort in de horeca zien...
In 10 stappen een wervende vacaturetekst met de vacaturewizard van WerkenindeHoreca.nl
Door Eva Bates - 17 oktober 2022De krapte op de arbeidsmarkt en dan met name in de horeca is enorm. De meeste goede mensen hebben een baan en goede koks hebben hun plek al...
Betere resultaten met je online Horeca vacatures
Door Pim van Dijk - 15 september 2022Veel teksten voor online Horeca vacatures lijken te zijn geschreven om zoveel mogelijk mensen af te schrikken. Wellicht om niet teveel reacties te...
Succesvol horecapersoneel werven met beeld en geluid!
Door Eva Bates - 05 september 2022Wij vertellen waarschijnlijk niets nieuws, horecapersoneel werven vraagt veel inspanning. Goede werknemers hebben op dit moment een baan en...
De Horeca is geen slechte werkgever
Door Pim van Dijk - 01 augustus 2022Je hoort het regelmatig, de Horeca is een slechte werkgever en er wordt slecht betaald. Net als in iedere branche zullen er ongetwijfeld slechte...
Maak werk van je merk als werkgever
Door Pim van Dijk - 15 juli 2022De krapte op de arbeidsmarkt voor de Horeca was voor Corona al heel groot, tijdens Corona zijn noodgedwongen veel medewerkers een baan gaan zoeken...
Werksfeer Horeca
Door Pim van Dijk - 16 mei 2022De werksfeer in de Horeca De werksfeer in de Horeca wordt in belangrijke mate bepaald door de dynamiek in de bedrijven. Gasten hebben...