Xs2Jobs bv

Dick Krans en Frank de Rie, de oprichters van XS2Jobs, het bedrijf achter WerkenindeHoreca.nl, hebben beiden een opleiding en achtergrond in de Horeca. In hun toenmalige werkveld in het personeelsmanagement van de internationale Hotellerie hadden zij veel moeite met het werven van goede medewerkers. Een goed internet kanaal specifiek voor de Horeca bestond er toen nog niet en zo werd het idee van WerkenindeHoreca.nl geboren. 

Zij wilde een betaalbare banensite oprichten speciaal voor de Horeca in Nederland waarop de Horeca bedrijven onbeperkt vacatures konden plaatsten tegen een vast tarief. Zo werd het wervingskanaal een plek waar werkzoekenden in de Horeca tijdens hun studie terecht kunnen voor een bijbaan of een stage, na hun studie voor een startfunctie en weer later voor een (middel) management functie. Maar ook voor zzp banen, deeltijdwerk, vakantiebanen of Wajong banen kan men hier terecht, zolang het maar om Horeca gaat.

 

Frank de Rie

Heeft een Bachelor in Internationaal Service Management. Voordat hij ging ondernemen was hij City Human Resource Director van twee Radisson Hotels in Amsterdam. In deze functie was hij ook onderdeel van het openingsteam van Radisson Blu Schiphol waar hij in een zeer krappe arbeidsmarkt verantwoordelijk was voor het werven van het volledige team van 120 medewerkers. Zijn Horeca leven begon als 15-jarige afwashulp in een restaurant en al snel mocht hij daar ook helpen in de keuken en de bediening. Na zijn Horeca opleiding startte hij zijn carriere bij het Holiday Inn als receptionist. Internationaal heeft hij een aantal jaren gewerkt in London in de functie van Hoofd Receptie van The Ritz en eenmaal terug in Nederland werkte hij o.a. als Rooms Division Manager, Resident Manager en General Manager van een hotelgroep van 4 hotels.   

 

 

Dick Krans

Heeft een Bachelor en PGD Master in Internationaal Service Management. Voordat hij ondernemer werd was hij ruim 25 jaar werkzaam als Director Human Resources van Hotel Okura Amsterdam. Hij heeft zijn stage doorlopen bij het Hilton Hotel in London en heeft daarna o.a. gewerkt als Restaurant Manager, Receptionist, administatief medewerker en ICT beheerder. In zijn functie als HR Director werd hij door instanties en scholen gevraagd als gastdocent, spreker of panellid. Hij maakte deel uit van het Branche Overleg tussen ROCvA en het Amsterdamsche bedrijfsleven en was lid van het Advies college van het master programma van de Stenden Universiteit.  

 

 

Marjon Kamphorst

Als Inside Sales specialist helpt Marjon u graag met informatie over het plaatsen van vacatures op het platform en de verschillende abonnementenvormen. Maar ook met administratieve vragen of algemene vragen helpt zij u graag verder.

 

 

 

 
 
 
 
 

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze website, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media