Xs2Jobs bv

Samen waren Frank de Rie en Dick Krans als HR Directors de initiatiefnemers van een zeer succesvol samenwerkingsverband tussen de Luxury Hotels of Amsterdam en Schiphol op gebied van het gezamenlijk werven van personeel, voorheen SterrenZoekenSterren.

Wij willen de Hotels en Horeca in Nederland voorzien van een betaalbaar wervingskanaal met vacatures op alle niveau's. Deelnemers kunnen onbeperkt vacatures plaatsen gedurende hun abonnementsperiode.

 

Frank de Rie

Zijn loopbaan in de hotellerie begon hij als receptionist in het Holiday Inn en hij heeft daarna zijn carrière internationaal voortgezet in verschillende 3, 4 en 5 sterren hotels in de functies van Hoofd Receptie (The Ritz, London), Rooms Division Manager (Park Plaza Victoria Hotel), Resident Manager (Bilderberg Parkhotel) en General Manager (BMG Hotelgroep). Vervolgens werd hij City Director Human Resources van 2 vijfsterren hotels in Amsterdam (Radisson Blu). Hier heeft hij veel ervaring opgedaan in o.a. het werven en selecteren van medewerkers op verschillende niveaus. 

 

 

Dick Krans

Na zijn stage bij Hilton in Londen eerst aan de slag gegaan als Restaurant Manager in Rotterdam om vervolgens zijn carrière te starten in het vijfsterren Hotel Okura Amsterdam. Via functies in de Front Office, Accounting en IT is hij uiteindelijk de functie van Human Resources Director gaan vervullen. Met ruim 25 jaar ervaring in dit vakgebied werd hij vraagbaak bij uitstek en regelmatig door verschillende instanties en Hotelscholen gevraagd als panellid, spreker of gastdocent. Hij was lid van het Branche Overleg tussen het ROC van Amsterdam en het bedrijfsleven en de Advisory Board of the Masters Program van de Stenden University. Hij is een voorstander van "Een leven lang leren" en heeft naast zijn Bachelor inmiddels een PGD Master in International Service Management weten te behalen.

 

 

Marjon Kamphorst

Marjon is onze Inside Sales specialist, ze heeft na haar Vastgoedopleiding in 2002 enige jaren gewerkt in de makelaardij, maar nu voor een commerciële functie gekozen.
Ze helpt u graag met al uw vragen over de mogelijkheden voor het plaatsen van uw vacature(s). Ook met algemene of administratieve vragen kunt u bij haar terecht.

 

 

Stella Peperkoorn-Hentenaar

Stella is onze Marketing- en Communicatiespecialist heeft na haar studie Strategische Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam al enige jaren ervaring als online marketeer en social media specialist. Wil je jouw vacature promoten of heb je andere leuke ideeen hoe wij jouw werkgeversmerk kunnen ondersteunen? Neem dan contact op met Stella.

 
 
 

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze webiste, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media