Blogberichten
Employee Value Proposition in de Horeca
Door Pim van Dijk - 16 februari 2024Een Employee Value Proposition (EVP) is een belangrijk concept in de horeca-industrie. Het geeft de voordelen en waarde aan die een Horeca...
Leiderschap in de Horeca: Cruciale Tips voor Toekomstige Managers
Door Pim van Dijk - 20 oktober 2023Het bereiken van effectief leiderschap in de horeca is een uitdaging op zich. Het houdt niet alleen in dat je de bedrijfsvoering en klantenservice...
Horeca CAO 2023: Alles wat je moet weten
Door Pim van Dijk - 29 mei 2023Wat is een Horeca CAO en wie zijn de partijen? Een Horeca CAO (collectieve arbeidsovereenkomst) is een schriftelijke overeenkomst waarin...
In 10 stappen een wervende vacaturetekst met de vacaturewizard van WerkenindeHoreca.nl
Door Eva Bates - 17 oktober 2022De krapte op de arbeidsmarkt en dan met name in de horeca is enorm. De meeste goede mensen hebben een baan en goede koks hebben hun plek al...
Succesvol horecapersoneel werven met beeld en geluid!
Door Eva Bates - 05 september 2022Wij vertellen waarschijnlijk niets nieuws, horecapersoneel werven vraagt veel inspanning. Goede werknemers hebben op dit moment een baan en...