Blogberichten

Tips voor starters in de horeca

Door Pim van Dijk  -  18 maart 2024

Als je nieuw bent in de horeca en op zoek bent naar je eerste baan, zijn er een paar tips die je kunnen helpen om een goede start te maken in deze...

Employee Value Proposition in de Horeca

Door Pim van Dijk  -  16 februari 2024

Een Employee Value Proposition (EVP) is een belangrijk concept in de horeca-industrie. Het geeft de voordelen en waarde aan die een Horeca...

Geschikt voor de Horeca

Door Pim van Dijk  -  23 januari 2024

Horeca bedrijven worden door hun gasten gebruikt om plezier te hebben, mensen te ontmoeten, bij te praten met vrienden, zakelijk indruk te maken,...

Op weg naar Duurzaamheid: Horecabedrijven gaan Groen

Door Pim van Dijk  -  15 december 2023

In een tijdperk waarin duurzaamheid een sleutelrol speelt, zetten steeds meer horecabedrijven zich in om milieuvriendelijker te worden. Van...

Leiderschap in de Horeca: Cruciale Tips voor Toekomstige Managers

Door Pim van Dijk  -  20 oktober 2023

Het bereiken van effectief leiderschap in de horeca is een uitdaging op zich. Het houdt niet alleen in dat je de bedrijfsvoering en klantenservice...

Koksopleidingen in Nederland: Een Smakelijke Reis naar Culinaire Excellentie

Door Pim van Dijk  -  30 juli 2023

Of je nu een passie hebt voor koken en graag je culinaire vaardigheden wilt ontwikkelen of je droomt van een carrière in de gastronomische...

5 vaardigheden die je ontwikkelt door horecawerk te doen

Door Eva Bates  -  15 juni 2023

Horecawerk is super leuk en je leert er ook nog eens heel veel van. Het is een fantastische baan voor vast werk maar ook de ideale bijbaan voor...

Horeca CAO 2023: Alles wat je moet weten

Door Pim van Dijk  -  29 mei 2023

Wat is een Horeca CAO en wie zijn de partijen? Een Horeca CAO (collectieve arbeidsovereenkomst) is een schriftelijke overeenkomst waarin...

3 redenen waarom je je zou moeten focussen op het behoud van je medewerkers

Door Eva Bates  -  16 mei 2023

Een laag verloop in je horecapersoneel biedt veel voordelen. Om een hoog verloop zo veel mogelijk te beperken, doe je er goed aan om je te...

Zoek jij een creatieve en veelzijdige baan volop carrièrekansen? Word kok!

Door Eva Bates  -  30 maart 2023

Op dit moment is er een groot tekort aan koks in de Horeca en dat terwijl het beroep van een kok heel creatief en veelzijdig is. Hoog tijd om eens...

Studentenwerk en Horeca, een ideale combi

Door Pim van Dijk  -  19 maart 2023

Studenten willen geld verdienen en combineren dat graag met gezelligheid en op tijden die passen bij de studie, de sport en het sociale leven. In...

Solliciteren in de Horeca? Met deze sollicitatietips val je op!

Door Eva Bates  -  23 februari 2023

Er zijn veel vacatures in de Horeca, maar bij de bedrijven die echt goed bij je passen is het dan vaak wel weer moelijk om uitgenodigd te worden...

Horecava 2023

Door Pim van Dijk  -  15 december 2022

Horecabeurs Horecava in 2023 weer terug van weggeweest Na 2 jaar van fysieke afwezigheid staat de grootste horecabeurs van Nederland in 2023...

5 redenen om niet als ZZP’er in de Horeca te werken

Door Eva Bates  -  05 december 2022

Het aantal werknemers die als ZZP’er in de horeca aan de slag gaan neemt steeds verder toe. Door het hoge personeelstekort in de horeca zien...

In 10 stappen een wervende vacaturetekst met de vacaturewizard van WerkenindeHoreca.nl

Door Eva Bates  -  17 oktober 2022

De krapte op de arbeidsmarkt en dan met name in de horeca is enorm. De meeste goede mensen hebben een baan en goede koks hebben hun plek al...

Betere resultaten met je online Horeca vacatures

Door Pim van Dijk  -  15 september 2022

Veel teksten voor online Horeca vacatures lijken te zijn geschreven om zoveel mogelijk mensen af te schrikken. Wellicht om niet teveel reacties te...

Succesvol horecapersoneel werven met beeld en geluid!

Door Eva Bates  -  05 september 2022

Wij vertellen waarschijnlijk niets nieuws, horecapersoneel werven vraagt veel inspanning. Goede werknemers hebben op dit moment een baan en...

De Horeca is geen slechte werkgever

Door Pim van Dijk  -  01 augustus 2022

Je hoort het regelmatig, de Horeca is een slechte werkgever en er wordt slecht betaald. Net als in iedere branche zullen er ongetwijfeld slechte...

Maak werk van je merk als werkgever

Door Pim van Dijk  -  15 juli 2022

De krapte op de arbeidsmarkt voor de Horeca was voor Corona al heel groot, tijdens Corona zijn noodgedwongen veel medewerkers een baan gaan zoeken...

Werksfeer Horeca

Door Pim van Dijk  -  16 mei 2022

De werksfeer in de Horeca De werksfeer in de Horeca wordt in belangrijke mate bepaald door de dynamiek in de bedrijven. Gasten hebben...

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze website, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media