Vacatures: Campanile Vlaardingen


Kethelweg 220 - 222
3135 GP Vlaardingen, Zuid-Holland
010-4700322
25 werknemers totaal
Onderdeel van Campanile hotels

Foto en video

Omschrijving

Campanile Hotel Vlaardingen ligt langs de snelweg A20 tussen Den Haag en Rotterdam en is daarmee eenvoudig met de auto te bereiken. Het hotel biedt een uitstekende service, een prima restaurant en comfortabele kamers. Bovendien kan er bij het hotel gratis geparkeerd worden.

Omschrijving
Het Campanile Hotel Vlaardingen heeft een gunstige ligging. Rotterdam, Den Haag en Delft zijn binnen een half uur met de auto te bereiken. Vanwege de comfortabele kamers, goede ligging en uitstekende service, zullen zowel toeristen als zakenreizigers zich hier zeker thuisvoelen. Naast 50 hotelkamers beschikt het hotel namelijk ook over een vergaderruimte, voor maximaal 20 personen, die van alle moderne gemakken is voorzien.

Het streven van het personeel van Campanile Hotel Gouda is om het de gasten zoveel mogelijk naar de zin te maken. Daarom vindt u bij aankomt in uw kamer een welkomstplateau met gratis koffie, thee en koekjes. Dit wordt bovendien dagelijks aangevuld. Verder zijn de kamers uitgerust met een bad, televisie, telefoon met directe buitenlijn, een bureau en een gratis WiFi internet aansluiting. Het uitstekende restaurant, de gezellige bar en het terras zullen bovendien bijdragen aan een prettig verblijf.

Eten en drinken
Het uitgebreide ontbijtbuffet met zowel warme als koude gerechten wordt doordeweeks klaargezet van 06:30 tot 09:30 uur. In het weekend is dit van 07:00 tot 11:00 uur.
Lunchen en dineren kan in het hotelrestaurant, dat dagelijks geopend is. 
De gezellige bar, lounge en het terras nodigen uit om eens lekker te ontspannen met een hapje of een drankje.

 

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze webiste, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media