Vacatures: het Jagershuys


Woudenbergseweg 15
3707 HW Zeist, Utrecht
0306913013
90 werknemers totaal

Foto en video

Omschrijving

Restaurant het Jagershuys bestaat al bijna 40 jaar en is een van de grootste restaurants uit de regio. Het Jagershuys bestaat uit drie bedrijven onder één dak, welke gelegen zijn midden in het prachtige Zeisterbos. 
Het Jagershuys heeft het Pannenkoeken Restaurant, Restaurant AlaKart en twee jaar geleden is The OAK events hier nog aan toegevoegd. 

Voor versgebakken pannenkoeken, een borrel of lekker loungen op ons enorme terras met uitzicht op het bos kan je altijd terecht in het Pannenkoeken Restaurant. Zin in een heerlijk drie-gangen diner met dagverse producten uit het seizoen met een passend glas wijn? Dan ben jij in Restaurant AlaKart aan het juiste adres!

Naast heerlijk eten in één van onze restaurants, weten wij ook zeker hoe wij een feestje moeten geven. The OAK is een prachtige losstaande ruimte met alles erop en eraan. Geschikt voor bruiloften, vergaderingen, bedrijfsfeesten, you name it.. wij organiseren het!
Wat je uit bovenstaand bericht op kan maken, is dat het Jagershuys een groot, gezellig, maar ook zeker een dynamisch bedrijf is.

Dus,  maak jij het gasten graag naar hun zin? Doe je er alles aan zodat zij een onvergetelijke tijd hebben en met een voldaan gevoel naar huis gaan? Dan pas jij perfect bij ons. Het Jagershuys is op zoek naar restaurantmedewerkers die graag in een gezellig team werken, in een mooi bedrijf waar je veel kunt leren en door kunt groeien!

Kom je bij ons werken? Dan krijg jij allerlei trainingen on the job. Daarnaast werk je nauw samen met ervaren collega’s, waardoor jij binnen no time écht alle ins en outs van het Jagershuys en de horeca kent. Zodat jij nóg beter wordt in wat je met veel plezier doet.

Graag nodigen wij je uit om persoonlijk kennis te komen maken en ons prachtige bedrijf aan je te laten zien.

Alvast meer zien, neem dan een kijkje op onze website: www.jagershuys.nl 

Hartelijke groet,

Management

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze website, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media