Vacatures: Hilton The Hague


Zeestraat 35
2518 AA Den Haag, Zuid-Holland
+31 (0)70-7107000
101 werknemers totaal
Onderdeel van Hilton

Foto en video

Omschrijving

Hilton The Hague ligt in het historische Mesdag Kwartier, in een rustige omgeving en centraal gelegen in het oude stadcentrum. De omgeving wordt gekarakteriseerd door de vele ambassades. Daarnaast zijn de parlementsgebouwen en ministeries op loopafstand van het hotel gesitueerd.

Hilton The Hague is een vijfsterren hotel wat beschikt over 195 zeer luxueuze kamers van minimaal 31m² en hiermee de ruimste in Den Haag. Er zijn verschillende kamers beschikbaar, zoals “long-stay” kamers inclusief kitchenette, Deluxe rooms, Executive rooms en 45 suites waaronder Junior Suites, Royal Suite en de Presidential Suite.

Verder is Hilton The Hague gespecialiseerd in het faciliteren van vergaderingen en evenementen tot maximaal 400 personen. Hilton The Hague beschikt over 5 multifunctionele vergaderzalen, 6 boardrooms met een capaciteit tot 22 personen en een stijlvolle balzaal met een maximum capaciteit van 325 personen. Het atrium is uitermate geschikt voor recepties tot 400 genodigden.

Restaurant Pearl, met 80 zitplaatsen en terras, is een ideale ontmoetingsplaats voor zowel zakelijk als privébezoek. In de trendy bar SPARK wordt een selectie aan mooie wijnen, cocktails en bieren geserveerd en  bieden de weekenden met live entertainment een gezellige avond uit.

Wat biedt Hilton The Hague
De training- en opleidingsmogelijkheden zijn binnen Hilton zeer uitgebreid. Hilton University biedt vele E-learnings (diverse trainingsprogramma's via het internet) die worden aangeboden aan alle Team Members binnen Hilton. Daarnaast beschikt het over een eigen opleidingsafdeling waarbij je verschillende opleidings- en trainingsprogramma’s kunt volgen.

Op welke voordelen kan ik rekenen?
Uw voordelen zullen onder andere een concurrerend startsalaris en vakantieregeling omvatten; gereduceerde kamertarieven in onze hotels plus kortingen op een reeks producten en diensten; en een reeks andere fantastische voordelen die u kunt verwachten van een wereldwijd vertegenwoordigd hotelbedrijf.

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze website, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media