Vacatures: Landgoed Te Werve


Van Vredenburchweg 105
2283 TC Rijswijk, Zuid-Holland
070-4152185
15 werknemers totaal

Foto en video

Omschrijving

Landgoed te Werve

ligt in een beschermd natuurpark van 26 hectare in Rijswijk. Via de oprijlaan van het landgoed bereikt u het monumentale landhuis en vanaf het terras heeft u uitzicht op de duiventoren. De locatie is in 2012 geheel gerenoveerd en is geschikt voor bruiloften, vergaderingen, diners en recepties.

Gerestaureerd

Landgoed Te Werve is geheel gerestaureerd. Maandenlang stond Landhuis Te Werve in de steigers, omwikkeld met zeil: de hele buitenkant is opgeknapt. Binnen is op de begane grond de stoffering en de inrichting geheel vernieuwd en? op de eerste en tweede etage zijn nieuwe vergaderruimtes gekomen. Met een eigentijdse sfeer en warmte die past bij het historisch karakter van Landgoed Te Werve en voorzien van de modernste techniek. En in de kelder is een nieuwe keuken geplaatst waar elke kok jaloers van wordt.

Het Landhuis

Als u uw evenement hier houdt, proeven uw gasten de bijzondere kasteelsfeer in elke ruimte. Het landhuis is koloniaal Engels met eigentijdse kroonluchters en marmeren vloeren. Bij een verbouwing van het huis tientallen jaren geleden zijn ter plaatse van de keuken aanwijzingen gevonden van een donjon, een vluchttoren. Dat was omstreeks het jaar 1000 de meest gebruikelijke kasteelvorm. In 1826 heeft een ingrijpende verbouwing plaatsgevonden, hoewel de poortvleugel al eerder verdwenen was. De toren? werd toen gehalveerd, de slotgracht voor het grootste gedeelte gedempt en tegen het landhuis werd een grote gietijzeren serre gebouwd. Dit bepaalt nu het stijlvolle silhouet van het Landhuis.

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze website, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media