Vacatures: Markant Theater Maashorst


Markt 32
5401 GP Uden, Noord-Brabant
0413256110
24 werknemers totaal
Onderdeel van Geen onderdeel van een groep

Omschrijving

Vanaf de altijd bruisende Udense markt kijk je via de grote glazen pui onze gezellige foyer binnen. De centrale ontmoetingsplek waar jouw bijzondere avond uit begint. Kom binnen en ervaar de Udense gastvrijheid. En wanneer de lichten doven en de spot aan gaat, laat je je lekker onderuit zakken in het rode pluche en geniet je van één van de voorstellingen die je even op laten gaan in een andere wereld.

Een avond uit in Markant Theater Maashorst: dat is altijd een bijzonder moment! Een moment om nooit te vergeten en om te delen met je geliefde, gezin, familie en vrienden.

Theater & Evenementenzaal
Markant Theater Maashorst biedt al meer dan 20 jaar een podium aan lokale, nationale en internationale producties. Beleef een onvergetelijke voorstelling in onze mooie theaterzaal of kleine zaal (speciaal voor nieuw talent) of geniet van snoeiharde gitaren, gevoelige liefdesliedjes of vette beats tijdens één van de vele concerten en feesten in onze evenementenzaal.

Verhuur
Organiseer je een evenement? Dan wil je natuurlijk dat het een blijvende indruk maakt. Bij je gasten en misschien nog wel meer bij je opdrachtgever. Het mooie is: bij ons kun je het zo gek maken als je wilt. Nieuwsgierig? Bekijk hier de mogelijkheden.

Restaurant 
In ons pand is ook Restaurant Cusco gevestigd. Ga je naar een voorstelling in ons theater? Start je avond uit op een bijzondere manier en geniet van een heerlijk Zuid-Amerikaans twee- of driegangen theatermenu. 

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze website, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media