Vacatures: RDM Kantine


Heijplaatstraat 3
3089 JB Rotterdam, Zuid-Holland
0102908441
6 werknemers totaal

Omschrijving

Bij RDM Kantine is het ontmoeten onder het genot van een goede kop koffie met gebak, een belegd broodje of een frisse salade van onze nieuwe menukaart. De groeiende RDM Campus had al langer behoefte aan een representatieve ontmoetingsplek en vooral een stek voor een lekkere, gezonde hap en een goede kop koffie.
Op de plek waar vroeger metaalbewerkers e.a. van RDM bijkwamen van noeste arbeid en hun boterham uit de trommel aten, staan nu spijzen en dranken die deels in de Hoeksche Waard worden geproduceerd. Een bewuste keuze om concrete invulling te geven aan de RDM Campus visie over duurzaamheid.
RDM Kantine is niet enkel een plek voor de hedendaagse ‘arbeiders‘ op RDM. Het is juist voor iedereen; bedrijven uit de omgeving, bezoeker, student, toerist, fietser, en natuurlijk voor de echte Rotterdammer. Van zakelijke afspraak of een overleg met je collega tot een amicale ontmoeting met kennissen. Verder is er alle ruimte om neer te strijken en wat werk te verzetten met de laptop en gedurende de dag even stoom uit af blazen (WIFI vrij beschikbaar). Kortom voor ieder wat wils; een plek, waar het echte havengevoel tot uiting komt.
 

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze website, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media