Vacatures: Rotterdam Marriott Hotel


Weena 686
3012 CN Rotterdam, Zuid-Holland
+31 10 430 2000
155 werknemers totaal
Onderdeel van Worldhotels , Marriott Hotels

Foto en video

Omschrijving

Het Rotterdam Marriott Hotel is hét toonaangevende hotel in Rotterdam. Het hotel is centraal gelegen tegenover het Centraal Station en ligt midden in het hart van de stad. Dit hotel maakt onderdeel uit van de wereldwijde hotelketen Marriott en is gelegen in de indrukwekkende Millenniumtoren in het hartje van de stad Rotterdam.

Onze 230 kamers en suites zijn elegant en modern ingericht en bieden alle comfort en luxe aan zowel zakelijke reizigers als bezoekers van de stad. We zijn een 100% rookvrij hotel.

De sfeervolle brasserie heeft een levendig uitzicht over het Weena. Daarnaast biedt Restaurant & Bar Pillars voor elke gelegenheid en trek een gevarieerd aanbod aan smakelijke gerechten en passende drankjes.
 
Rotterdam Marriott Hotel heeft de grootste conferentiemogelijkheden in het centrum van Rotterdam. En ons banqueting team garandeert onze gasten een evenement van wereldklasse.

Binnen het Rotterdam Marriott Hotel dragen we zorg voor een excellente service naar onze gasten waarmee we te allen tijde streven naar een unieke en persoonlijke ervaring. Wij blazen de traditionele gastrijheidsbeleving nieuw leven in en werken als één team samen om tot een optimale gastenbeleving te komen.

Werken bij Rotterdam Marriott Hotel is werken in een groot team met enthousiaste mensen die allemaal een passie hebben voor service verlenen op hoog niveau met internationale gasten. Daarom is het belangrijk dat medewerkers een goede kennis hebben van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Stage lopen bij Rotterdam Marriott Hotel kan vanaf de duur van 10 weken in de F&B afdeling en vanaf 5 maanden / 20 weken in alle overige afdelingen. De stages zijn voor studenten van hotelscholen of vergelijkbare studies.

Voor meer informatie over werken bij Rotterdam Marriott Hotel kunt u contact opnemen met de afdeling Human Resources.

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze webiste, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media