Vacatures: ROYAL98


Damrak 98
1012 LP Amsterdam, Noord-Holland
020 522 3399
25 werknemers totaal

Foto en video

Omschrijving

ROYAL98 is een bijzonder concept in het centrum van Amsterdam, waar verse pasta, authentieke houtovenpizzas en brood uit de eigen bakkerij centraal staan. Swissôtel is bijzonder verheugd over haar op handen zijnde ‘buren’. 

Het restaurant is gelegen naast de befaamde Dam, waar tevens het Koninklijk Paleis en het beroemde warenhuis ‘De Bijenkorf’ gesitueerd zijn. Ook het Centraal Station ligt op steenworp afstand van ROYAL98.

ROYAL98 werkt met verse, lokale producten en biedt hoogwaardige service. Dit alles gebeurt in een tijdloze, transparante setting, zowel voor medewerkers van omliggende bedrijven, als voor hotelgasten en toeristen.

Ontbijt wordt de hele dag geserveerd bij de bakkerij met deli-afdeling aan de voorzijde van het restaurant. Hier kan men verschillende belegde broodjes, sappen, salades en andere gezonde opties bestellen om mee te nemen. In het restaurant kan men onder meer genieten van verse pastas en pizzas, gebakken in de houtoven in de open keuken. Kernwaarden zijn ‘hoge kwaliteit’, ‘de beste lokale producten’ en ‘een betaalbare prijs’.

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze website, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media