Vacatures: Wings Hotel


Rotterdam Airportplein 55
3045 AP Rotterdam, Zuid-Holland
010-799 90 90
75 werknemers totaal

Foto en video

Omschrijving

Wings Hotel is een 4 sterren hotel dat in 2016 haar eerste gasten mocht ontvangen. Met 38.000 m2 en de vele faciliteiten heeft Wings Hotel ongekende en onbegrensde mogelijkheden.
 
Gasten beginnen hun vlucht binnen Wings Hotel in een ruime lobby waar onze gastvrije medewerkers hen verwelkomen. Vanaf daar kunnen zij naar één van de 42 vergaderruimtes, board rooms of kantoorruimtes. In het a la Carte restaurant hebben wij een internationale kaart waar gasten van mooie gerechten kunnen genieten en in Sportsbar kan de dag worden afgesloten. Na een heerlijke nacht in één van de 137 ruime kamers en suites is het Buffetrestaurant, waar het ontbijt met live-cooking wordt geserveerd, vanaf 05:00 geopend. Gasten kunnen tijdens hun vlucht binnen Wings altijd een tussenstop maken in de fitness ruimte die 24-7 geopend is of even neerstrijken op het ruime buitenterras.
 
Naast de verschillende hotel kamertypes zijn er ook 10 volledig ingerichte appartementen en studio’s met prachtig uitzicht waaronder een penthouse met terras, privéopgang en helikopterdek.
Maar echt uniek is onze Event Hall waar wij tot 900 personen kunnen ontvangen. Deze hal wordt gebruikt voor grote netwerkbijeenkomsten, beurzen, feesten, bruiloften en wanneer we de grote deuren open zetten, kan er direct vanaf de landingsbaan een klein straalvliegtuig naar binnen rijden.
 
Wings Hotel is gelegen op het terrein van Rotterdam The Hague Airport, de terminal is ongeveer 50 meter lopen en het openbaar vervoer stopt letterlijk naast de deur. Binnen 15 minuten sta je op Rotterdam Centraal en ook Den Haag is goed bereikbaar met metrolijn E. Met de auto kun je parkeren in onze inpandige garage met 479 parkeerplekken en ben je binnen no-time op de omliggende snelwegen A4, A13, A20 en de N470.

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze website, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media