Werk aan een sterk Werkgeversmerk!

Veel bedrijven besteden helaas nog teveel veel geld aan weinig succesvolle wervingsacties.
In papierenkranten en gratis vacaturesites met als resultaat te weinig geschikte kandidaten. Hoe werf je nou personeel waarmee je de toekomst aankunt? Het juiste talent met die intrinsieke motivatie, de juiste werkervaring om uiteindelijk je team te komen versterken. Deze mensen  hebben vaak bij een prima werkgever , een leuk interessante baan en weten soms niet eens af van het bestaan van jouw bedrijf. Om deze mensen over te halen om hun baan om te zeggen en bij jou te gaan werken, moet jij een nog leukere werkgever zijn dan waar zij nu werken. Dit doe je door een goede employer branding
Employer branding is niets meer dan het vermarkten van aantrekkelijke werkgeverschap, zodat potentiele schaarse mensen je uiteindelijk wel zien staan op de arbeidsmarkt. Een ijzersterke branding is dus van belang, maar hoe doe je dit nou?
Bijvoorbeeld door jouw vacatures te voorzien van een korte video je geeft jouw sollicitant beeld en geluid van jouw werkgeverschap.
Op WerkenineenHotel.nl kun je met jouw gratis bedrijfspagina jouw werkgeverschap vermarkten. Plaats hier die informatie die jou als werkgever aantrekkelijk maakt. Of maak gebruik van ons social media netwerk die maandelijks 400.000 mensen bereikt.

Kijk voor meer informatie op onze website, of klik op onderstaande button om een offerte aan te vragen

                                                                                                                                

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze website, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media