Schoonmaak vacatures Rotterdam

Ben jij op zoek naar schoonmaak vacatures in Rotterdam? Zoek dan niet verder! Op Werken in de Horeca vind je een actueel aanbod aan vacatures in de schoonmaak in Regio Rotterdan. Maak deel uit van een enthousiaste schoonmaakteam in het bruisende Rotterdam.

Heb jij een vlekkeloze slaapkamer thuis en ben je altijd klaar om elk vuiltje weg te werken? Dan past het aanbod aan schoonmaak vacatures in Rotterdam perfect bij jou! Deze functie biedt een gevarieerd takenpakket: van poetsen en schrobben tot stofzuigen en ramen wassen, jij draait er je hand niet voor om. Hierdoor blijft het werk boeiend en afwisselend. Bovendien werk je vaak in een hecht team. Samen zorgen jullie ervoor dat kantoorruimtes weer tiptop in orde zijn en hotelkamers klaar voor de volgende gasten. Het is hard werken, maar de beloning is groot! Ontdek nu onze schoonmaak vacatures in Rotterdam en dien direct je sollicitatie in. Interesse om in een hotel aan de slag te gaan als schoomaker? Bekijk dan ook eens het aanbod aan hotel vacatures in de schoonmaak hier

Heb je een interessante vacature op het oog? Bekijk de hele vacature voor meer informatie. Wil je solliciteren? Gebruik de ‘direct solliciteren’ functie, vul jouw gegevens in en wij zorgen dat deze direct terecht komen bij de horecagelegenheid in Rotterdam. Je kunt ook eerst een account aanmaken, dan kun je eenvoudig mobiel solliciteren en een goed overzicht houden van alle verzonden sollicitaties. Vind hier alle schoonmaak vacatures voor de leukste baan in de horeca! Benieuwd naar andere horeca vacatures in Rotterdam? Bekijk dan hier het aanbod.

2 vacatures gevonden

Aantal resultaten:

Schoonmaker zalenGeplaatst op: 18-06-2024
  • Lommerrijk / Dok 99
  • Parttime baan, Bijbaan
  • Straatweg 99, 3054 AB Rotterdam - Zuid-Holland
  • Schoonmaken algemene dienst
Medewerker schoonmaak 24 u/pwGeplaatst op: 18-06-2024
  • Lommerrijk / Dok 99
  • Parttime baan, Bijbaan
  • Straatweg 99, 3054 AB Rotterdam - Zuid-Holland
  • Schoonmaken algemene dienst

2 vacatures gevonden

 

 

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze website, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media