Producten en tarieven


Werken in de Horeca.nl werkt met een abonnement waarmee u al uw vacatures kunt plaatsen, horeca vacatures voor fulltime banen, bijbanen,stages of leerplaatsen. Onderstaande tarieven zijn per vestiging/ locatie en afhankelijk van de grootte van een bedrijf en het type abonnement. U kunt kiezen voor:

 • een doorlopend abonnement voor een minimale duur van één jaar of
 • een abonnement voor een periode van één maand.


Voor bedrijven met meerdere vestigingen geldt een andere tariefstructuur. Op basis van het  aantal vestigingen en de headcount per vestiging maken graag een voorstel voor u op maat!  Mail contact 

 

Doorlopend abonnement - tarieven per vestiging 

Tarieven geldig bij deelname voor 1 juli 2017
aantal medewerkers
 
tarieven
 
 • 0 - 25  
€  42.50 per maand  
 • 25 - 50
€  72.50 per maand
 • 50 -100
€ 110.00 per maand
 • 100 - 200
€ 140.00 per maand
 • 200 en meer              
Wij maken graag voor u een offerte op maat


Bovenstaande tarieven zijn uitsluitend geldig bij een contract voor minimaal 1 jaar en worden vooraf per jaar gefactureerd

Tarieven zijn per vestiging per maand, exclusief BTW en afhankelijk van het aantal medewerkers in eigen dienst van de vestiging (volgens het handelsregister van de Kamer van Koophandel), Headcount, fulltime, parttime en oproep bij elkaar opgeteld.  Tarieven zijn van toepassing bij bedrijven met één vestiging/ locatie.


Maandabonnement - tarieven per vestiging


Wellicht heeft uw bedrijf niet vaak vacatures of wilt u WerkendeHoreca.nl eerst uitproberen voordat u een doorlopend lidmaatschap aangaat. In dat geval kunt u kiezen om gebruik te maken van een maandabonnement. Gedurende die maand kunt u onbeperkt uw vacatures plaatsen op hèt wervingskanaal voor de Horeca. Een maandabonnement verplicht u niet tot afname van een doorlopend abonnement en eindigt automatisch zonder opzegging.

Standaard Tarieven geldig bij deelname voor 1 juli 2017

Aantal Medewerkers             

 Tarieven                        

 • 0 - 25
€ 199 per maand  
 • 25 - 50
€ 250 per maand
 • 50 - 100
€ 350 per maand
 • 100 - 200
€ 425 per maand
 • 200 en meer
Wij maken graag een offerte op maat voor u

 

Bovenstaande tarieven voor zijn per vestiging per maand, exclusief BTW en afhankelijk van het aantal medewerkers in eigen dienst van het bedrijf (volgens het handelsregister van de Kamer van Koophandel), Headcount, fulltime, parttime en oproep bij elkaar opgeteld. Tarieven zijn van toepassing voor bedrijven met één vestiging/ locatie.

 


Openings / Promotie pakket € 450 *

voor nieuw te openen bedrijven of als u extra aandacht voor uw vacatures wilt:

 • Een maand lang een vermelding op de home pagina met een link naar de openstaande vacatures;
 • 5 topvacatures;
 • vacatures automatisch doorsturen naar de eigen sociale media groepen
  Wij maken éénmalig een feed voor u aan en verstrekken een uitgebreide handleiding hoe u met deze feed uw eigen vacatures automatisch van WerkenindeHoreca.nl naar uw eigen groepen in de social media kan doorsturen. U kunt de feed gebruiken voor Linkedin, Twitter en Facebook

 

* Dit pakket kan alleen in combinatie met een maand- of doorlopend abonnement worden afgenomenWerkwijze


WerkenindeHoreca.nl
 is een wervingskanaal specifiek voor de Horeca in Nederland. Alleen Horeca bedrijven kunnen gebruik maken van de site voor hun vacatures voor vaste banen, bijbanen, stages en leerplaatsen, het is niet bedoeld voor uitzendbanen.  

WerkenindeHoreca.nl werkt met een lidmaatschap waarmee u onbeperkt vacatures kunt plaatsen. Voor een vast bedrag per maand wordt u lid van dit horeca banennetwerk en profiteert u van de voordelen: 

 • onbeperkt uw vacatures plaatsen;
 • Boost uw naamsbekendheid als werkgever op de Horeca arbeidsmarkt;
 • nieuwe vacatures worden verstuurd naar de ingeschreven kandidaten, naar de vacature App;
 • en naar onze groepen in de sociale media;
 • reacties van sollicitanten gaan direct naar de aangesloten bedrijven.

 

Als lid van WerkenindeHoreca.nl ontvangt u inloggegevens waarmee u toegang krijgt tot het administratieve deel van de website. Hier kunt u eenvoudig zelf uw gegevens en vacatures aanmaken en beheren. Er is ondersteuning beschikbaar als u hierbij hulp nodig heeft.

Wij vinden het belangrijk dat de kandidaten die graag willen werken in de horeca behouden blijven voor de branche, ook als u de sollicitant niet zelf kunt of wilt aannemen. Wij vragen daarom de aangesloten horeca bedrijven mee te werken aan het doorverwijzen van kandidaten.

De leden van Werken in de Horeca worden verzocht alle kandidaten die via de verschillende kanalen bij het bedrijf binnen komen en die zij niet aannemen, door te verwijzen naar WerkenindeHoreca.nl.  

Op verzoek ontvangt u gratis posters en flyers om naar eigen inzicht de site onder de aandacht te brengen. Voor zover mogelijk hebben de aangesloten bedrijven op de eigen website een link naar hun pagina op WerkenindeHoreca.nl.

Wilt u meedoen met WerkenindeHoreca.nl, meldt u dan nu aan


Wordt lid van WerkenindeHoreca.nl

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte ontwikkelingen op en rond hét wervingskanaal voor de Horeca