Vacatures: The Traveller


Bijlmerdreef 108
1102CT Amsterdam , Noord-Holland
0611913118
40 werknemers totaal
Onderdeel van Geen onderdeel van een groep

Foto en video

Omschrijving

THE TRAVELLER

In het najaar van 2019 zal The Traveller, een nieuw werelds restaurantconcept van Michiel Deenik, chef-kok en eigenaar Visaandeschelde en THE ROAST ROOM, neerstrijken in het groene hart van de campus van ING te Amsterdam Zuidoost.

OP CULINAIR AVONTUUR

Voor Michiel Deenik is dit zijn 3e restaurant. Hij gaat dit avontuur aan samen met restaurantmanager Neal Valentijn en jeugdvriend Jeroen van Brussel. Het concept is geïnspireerd op hun gedeelde liefde voor reizen en de culinaire ontdekkingstocht die daarbij hoort. Hierbij zal Michiel zich bezighouden met de culinaire invulling, Neal neemt de dagelijkse operatie en leiding op zich en Jeroen zal vooral een financieel administratieve rol hebben.

HART VAN DE CAMPUS

De campus van ING te Amsterdam Zuidoost wordt in samenwerking met de gemeente Amsterdam ontwikkeld aan de Bijlmerdreef in Amsterdam Zuidoost. Midden in het groene park dat straks alle kantoren met elkaar verbindt, waaronder het nieuwe hoofdkantoor, staat The Traveller als het culinaire hart en ontmoetingsplaats. Een inspirerende plek waar niet alleen medewerkers op de campus, studenten en ondernemers, maar ook omwonenden, winkelend- en uitgaanspubliek van 07.00 uur ’s ochtends tot 01.00 uur ’s nachts welkom zijn om te genieten van een zinnenprikkelend ontbijt, lunch of diner.

MODERN SAUSJE

Het menu van The Traveller is avontuurlijk, met een mix van traditionele wereldgerechten, bereid volgens moderne kooktechnieken. Ook de drankenkaart is met bieren en wijnen uit alle windstreken één grote ontdekkingsreis. Daarbij is het bedienend- en keukenpersoneel internationaal, wat nog meer bijdraagt aan die authentieke smaakbeleving.

ICONISCH BOUWWERK

Het horecapaviljoen naar ontwerp van Powerhouse Company wordt ontwikkeld door OVG Real Estate en G&S Vastgoed. Studio BvanB tekende samen met de architect voor het interieurontwerp. Met de imposante glazen pui met afgeronde hoeken, een hoogwaardig houten dak en een oppervlakte van ruim 900 m2, is het gebouw nu al iconisch te noemen.

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze website, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media