Horeca Opleidingen

Door het gehele land zijn er veel aanbieders van deeltijd opleidingen voor de Horeca. Een kleine groep uit het aanbod van deeltijd opleidingen:

Hou je van afwisseling en kun je onder grote druk het hoofd koel houden? Ben je dienstverlenend en op zoek naar een uitdaging in de gastvrijheidsindustrie? Vind je het leuk om met mensen uit alle hoeken van de wereld samen te werken? Dan is de Hogere Hotelschool jouw studie!

De Hogere Hotelschool spreekt je aan, maar je vraagt je misschien af waarom je juist deze opleiding aan NHL Stenden zou moeten kiezen. Daar zijn diverse redenen voor te bedenken, wij delen graag de belangrijkste:

  • Je kunt een deel van je opleiding in Zuid-Afrika, Bali, Thailand of Qatar volgen.
  • Je doet ervaring op in een echt, commercieel hotel: het viersterren Stenden Hotel.
  • Je studeert aan de grootste hotelschool van Europa.
  • Je woont niet op een campus, maar waar jij wilt.
  • Je hebt grote kans op een baan vanwege je 10 maanden eindstage.

Kennismaken met deze opleiding?


Kijk op nhlstenden.com voor meer informatie

 

     

 De rode draad binnen het Horeca & Toerisme College is gastvrijheid. Zowel binnen de horeca, het toerisme & recreatie als facilitaire dienstverlening. Vind je het leuk om met mensen te werken? Spreken woorden als gastvrijheid, beleving en persoonlijk je aan? Op het Horeca & Toerisme College leiden wij je op om direct aan de slag te gaan in de horeca, facilitaire dienstverlening of het toerisme. De sector staat te springen om leuke en ondernemende mensen en wij bieden je alle kennis en praktijkervaring om het verschil te maken. 

Het Horeca & Toerisme College is een kleinschalig college. Iedereen kent elkaar en we bieden persoonlijk onderwijs.


Meer informatie? Kijk op de website van ROC Midden Nederland

 

 

 

Welkom in de wereld van tophotels, sterrenrestaurants, festivals en sportevenementen. De gastvrijheidsbranche is op zoek naar jou! Na de opleiding Hotel- en Eventmanagement ben jij in staat de perfecte beleving te creëren voor je gasten, ook online. Elk verblijf en evenement weet jij tot een succes te maken. Ga bijvoorbeeld aan de slag als hotelmanager, eventmanager, food & beverage manager, marketing- of communicatiemanager. Of start je eigen onderneming.


Meer informatie over deze opleidingen vind je op de website van Tio

 

Hotel Management School Maastricht is een vierjarige opleiding die ambitieuze studenten opleidt tot professionals in de internationale hotellerie. Naast een uitstekende opleiding die wereldwijd hoog aangeschreven staat, bieden wij studenten een unieke campus, een eigen hotel en een gezellige studententijd in een van de oudste steden van Nederland.

Meer informatie over deze opleiding vind je op de website van Hotel Management school Maastricht

 

 

 

 
 
     

 

 

 

Als je in de horeca werkt, doe je je uiterste best om het je klanten naar de zin te maken. Of je nu werkt als (chef-)kok, cost controller, frontoffice manager, gastheer of gastvrouw, food & beverage manager of kamermeisje; jouw doel is om gasten te laten genieten van een lekker koud biertje, de specialiteit van de chef-kok of een perfect verzorgde hotelkamer.

Kijk voor meer informatie op de website van het ROC van Amsterdam

 

  
 

Tijdens de versnelde opleiding International Hotel & Hospitality Management ontwikkel je de mentaliteit die van jou een succesvol hotelmanager maken. Je weet wat service verlenen is en hoe je gasten een fijne tijd kunt bezorgen. Deze HBO opleiding geeft je alle kennis én vaardigheden om een top hospitality professional te worden. We werken ook aan je (zelf)discipline met duidelijke regels en structuur. Onze studenten halen hun diploma gemiddeld in 2 jaar en 8 maanden. Kijk voor meer informatie op de website van Eurocollege
 
 

 

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze website, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media