Effectief en voordelig Webwerven voor Horeca Bedrijven

Unieke wervingsformule

WerkenindeHoreca.nl is een wervingskanaal specifiek voor de Horeca in Nederland. Horecabedrijven kunnen lid worden van het platform en krijgen daarmee een profielpagina op de site waarop zij onbeperkt vacatures kunnen plaatsen. Een structueel antwoord op een krapper wordende arbeidsmarkt!  Het lidmaatschap werkt met een vast tarief per bedrijf, dit tarief is afhankelijk van de grootte van het bedrijf en het aantal vestigingen. 

Horeca bedrijven gebruiken de site voor al hun vacatures voor vaste banen, bijbanen, stages en leerplaatsen, het is niet bedoeld voor uitzendbanen.  Zo blijft de site duidelijk en overzichtelijk voor de kandidaten. De vacatures zijn altijd actueel een nooit ouder dan 2 maanden.

Voor een vast bedrag per maand wordt u lid van dit horeca banennetwerk en profiteert u van de voordelen: 

  • Onbeperkt uw vacatures plaatsen;
  • Boost uw naamsbekendheid als werkgever op de Horeca arbeidsmarkt;
  • Nieuwe vacatures worden verstuurd naar de ingeschreven kandidaten en naar onze groepen in de sociale media;
  • Reacties van sollicitanten gaan direct naar de aangesloten bedrijven.


Als lid van WerkenindeHoreca.nl ontvangt u inloggegevens waarmee u toegang krijgt tot het administratieve deel van de website. Hier kunt u eenvoudig zelf uw gegevens en vacatures aanmaken en beheren. Er is ondersteuning beschikbaar als u hierbij hulp nodig heeft, wij helpen u graag met invoeren van uw gegevens.

De tarieven van WerkenindeHoreca.nl zijn afhankelijk van de grootte van een horeca bedrijf waardoor het voor zowel grote als kleinere horeca bedrijven interessant is om horeca personeel via WerkenindeHoreca.nl te werven. Voor een bedrag vergelijkbaar met de kosten van een paar uur uitzendkracht communiceert u het gehele jaar door al uw horeca banen aan een specifieke doelgroep voor Horeca personeel. 

Wij vinden het belangrijk dat de kandidaten die graag willen werken in de horeca behouden blijven voor de branche, ook als u de sollicitant niet zelf kunt of wilt aannemen. Wij vragen daarom de aangesloten horeca bedrijven mee te werken aan het doorverwijzen van kandidaten.

Wilt u meedoen met WerkenindeHoreca.nl, meldt u dan nu aan

 

Doorverwijzen

De leden van WerkenindeHoreca.nl worden verzocht alle kandidaten die via de verschillende kanalen bij het bedrijf binnen komen en die zij niet aannemen, door te verwijzen naar WerkenindeHoreca.nl.  

Voor zover mogelijk hebben de aangesloten bedrijven op de eigen website een link naar hun pagina op WerkenindeHoreca.nl.

 

Meer informatie

 

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze website, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media