"Ik ga eerst lekker op vakantie naar Salou en dan ga ik wel Googelen naar een leuke baan!"

Dat is een veel gehoorde uitspraak van schoolverlaters, en daar heeft u mee te maken!

De generatie werkzoekenden van nu is helemaal gericht op het internet. Ze communiceren via Facebook, Twitter en hun smartphone is niet uit hun handen te branden.

Daarmee vertellen we u niets nieuws, maar horen we u zuchten: "Daar heb ik toch helemaal geen tijd voor om me in al deze zaken te verdiepen!"

Dat hoeft ook niet. Door te werven via WerkenindeHoreca.nl heeft u alle vliegen in één klap! Al uw vacatures worden gratis doorgeplaatst naar de Social Media, via email verstuurd naar duizenden ingeschreven werkzoekenden en vindbaar gemaakt in Google voor een maximaal resultaat! Uw vacatures worden verstuurd naar de WerkenindeHoreca.nl app en daarnaast kunt u eenvoudig uw vacatures automatisch op uw eigen websites of Social Media pagina's laten verschijnen.

Al vanaf 2006 is het wervingskanaal zeer succesvol en het meest toonaangevende en de best bezochte website in onze branche. Volg het advies uit de SVH Toolkit en ga ook werven op onze site!


Arbeidsmarktcommunicatie is het toverwoord tegenwoordig, vandaar dat onze site totaal anders van opzet is als de doorsnee vacaturesite. We werken met lidmaatschappen waardoor u continu vindbaar bent op de arbeidsmarkt en ONBEPERKT vacatures kunt plaatsen.
Dit is de kracht van ons succes. Werkzoekenden en zij die openstaan voor en nieuwe uitdaging kunnen zo in de gaten houden wat voor vacatures bij hun favoriete bedrijven beschikbaar zijn/komen.

Doordat onze tariefstructuur is gebaseerd op bedrijfsgrootte, lees aantal potentiële vacatures, is het tarief voor het lidmaatschap van zowel voor kleine als grote bedrijven zeer interessant.  Klik hier voor een overzicht van de tarieven.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over arbeidsmarktcommunicatie of onze werkwijze, volg dan deze links. Wilt u meedoen met WerkenindeHoreca.nl, meldt u dan nu aan.

Adverteren

Als u wilt adverteren op deze website, neem dan contact op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers.

Volg ons

Op social media